.

.

AJITH Диван за домашни любимци, легла за кучета, Водонепроницаемое Дъното, Мека Руното Топло легло за Котки, Зимна Водоустойчив Развъдник (Цвят: F, Размер: XL)

AJITH Диван за домашни любимци, легла за кучета, Водонепроницаемое Дъното, Мека Руното Топло легло за Котки, Зимна Водоустойчив Развъдник

BGN 1.67
Продукти

❤Този стилен и очарователен легло за кучета с качулка ще осигури на вашия домашен любимец приятно и уютно място за почивка в помещението ● Подходящ за повечето кучета и котки със среден размер.Много мека и приятна. ● Създаване на спокойна, предлагат успокояваща обстановка.Кучета, които спят в нашите кучета кроватках, по-приятелски, създаване на щастлива и спокойна атмосфера. ● Това е удобно, леко и осигурява комфорт за вашия домашен любимец!повдигна край осигурява подкрепа за главата и шията, вашите приятели ще го харесат!. ● Това може да повиши чувството за сигурност домашен любимец, както легло за домашни любимци осигурява безопасно и удобно място за сън котки и малки кучета. ❤Този стилен и очарователен легло за кучета с качулка ще осигури на вашия домашен любимец приятно и уютно място за почивка в помещението. ● Подходящ за повечето кучета и котки със среден размер.Много мека и приятна. ● Създаване на спокойна, предлагат успокояваща обстановка.Кучета, които спят в нашите кучета кроватках, по-приятелски, създаване на щастлива и спокойна атмосфера. ● Това е удобно, леко и осигурява комфорт за вашия домашен любимец!повдигна край осигурява подкрепа за главата и шията, вашите приятели ще го харесат!. ● Това може да повиши чувството за сигурност домашен любимец, както легло за домашни любимци осигурява безопасно и удобно място за сън котки и малки кучета.Материал : плат Категория на продукта : детска кроватьспецификация : Размер S, Размер M, Размер L, Размер XL, размер XXL, размер XXXL❤Плюшен вътрешната част от шерпи, дупка на кожа подплата и брезентовая външната част осигуряват отличен комфорт за вашето пухкав приятел.

R

Продукти в категория