.

.

Kisangel 2 бр. Одеало за Детско Унисекс Неутрално Фланелевый Подарък За Бебета и деца, Подарък за маска за тяло, Душ, Памук, Новородено Дете, Син за Получаване на Розови М?

Kisangel 2 бр. Одеало за Детско Унисекс Неутрално Фланелевый Подарък За Бебета и деца, Подарък за маска за тяло, Душ, Памук, Новородено

BGN 6.23
Продукти

Получаващо детско одеало момче : Получаване на одеала са в състояние ефективно да се задържат топлината на тялото на детето, държейки го на топлоОдеяла за прием на детето : Пеленая дете, одеяла и създават среда, подобна на утробата на майката, докато държите бебето в удобна позиция.Одеяльца от памучна фланела : са идеални, за да скрие детето си, когато дойде време да си лягаме, помагат на бебето по-бързо и по-топло заспи.Одеяла за по-малките момчета : Детско одеало не съдържа бръчки и власинките, не избледняват, не комкается, дава топлина през зимата.Биологичното пеленальное одеяло : Предприемане на одеала са в състояние ефективно да се задържат топлината на тялото на детето, държейки го на топло. меки приемащи одеяла.Получаващо детско одеало момче : Получаване на одеала са в състояние ефективно да се задържат топлината на тялото на детето, държейки го на топло.Одеяла за прием на детето : Пеленая дете, одеяла и създават среда, подобна на утробата на майката, докато държите бебето в удобна позиция.Одеяльца от памучна фланела : са идеални, за да скрие детето си, когато дойде време да си лягаме, помагат на бебето по-бързо и по-топло заспи.Одеяла за по-малките момчета : Детско одеало не съдържа бръчки и власинките, не избледняват, не комкается, дава топлина през зимата.Биологичното пеленальное одеяло : Предприемане на одеала са в състояние ефективно да се задържат топлината на тялото на детето, държейки го на топло. меки приемащи одеяла.Пратката включва 2 x одеяла Характеристики -Нашите приемни одеяла са идеалното одеало за свободни дете, след като той стане мек, получаване на одеяла. -Помогнете на вашето бебе да се чувстват защитени и утешенным по време на сън, за да не се събуди с плач, оставяйки родителите памучни одеяла. -Създаване на усещане на комфорт, облекчаване на полагането на детето преди лягане и осигуряване на комфортна температура за сън за деца, получаващи одеала. -Размер : 80,00 X80,00 X1,00 см /31,44 X31,44 X0 предмети от първа необходимост за децата. -Използвайте лист като покривки за легло за хранене и за нос за създаване на сянка за детски памучни кърпи за столче за кола или количка. -Детско одеяло е предназначена за новородени деца, в яслата, на инвалидна количка, а също и за кожа кърмачета, получаващи детско одеало за момче.

R

Продукти в категория