.

.

[5 + 5 Т.] Защитно фолио за обектива на камерата на Samsung Galaxy S23 Ultra Защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло премиум-клас с пайети Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 6,8 инча [?

[5 + 5 Т.] Защитно фолио за обектива на камерата на Samsung Galaxy S23 Ultra Защитно фолио за обектива на камерата от закалено

BGN 1.67
Продукти

✅【Съвместима модел】 е Подходящ само за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8-инчов защитно фолио за обектива на камератаВисок клас дизайн на изделия осигурява по-голяма защита за вашия мобилен телефон, моля, потвърдете размер на модели, преди да купите. ✅ 【Материал / характеристики на продукта】 Технология за оптичен просветляющего покритие на алуминиевия метални пръстени и закалено стъкло 9 H предотвратява появата на остатъци от пот и мазнини, осигурява надеждна защита на обектива, позволява да не се притеснявате за правене на снимки и предпазва обектива на камерата от въздействието на ежедневния живот. ✅【Разнообразие от цветове】 Можете да изберете един и същи цвят, че и от вашия телефон, или да се опита друга комбинация на дизайн цвят/размер на фолио за обектива се основава на действителното цвят / размер на Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8 инча.Ние също така предлагаме различни цветове, които можете да изберете и персонализирате. ✅【Комплект и монтаж на】 защитно фолио за обектива * 2, топло напомняне, преди да инсталирате : първата стъпка е да протирание на обектива (в комплекта са включени пакет със спирт), втората стъпка е сваляне на филм с обектива, и след отстраняване на първия слой защитно фолио лепило на защитен филм върху стъклото. ✅【Следпродажбено обслужване】 ако имате някакви въпроси или проблеми с продукта, заповядайте, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим за вас най-доброто обслужване.

R

Продукти в категория