.

.

Функция отопление в стила на скобата на Tesla, подмяна на волана от черна кожа клас Напа за Tesla Model3 (през цялата година).

Функция отопление в стила на скобата на Tesla, подмяна на волана от черна кожа клас Напа за Tesla Model3 (през цялата година).

BGN 3.00
Продукти

1 ПОДОБРЯВА ШОФИРАНЕТО?- На волана на състезателен тип и осигурява най-добрия опит на шофиране в спортен режим или ежедневно в блога на Tesla model 3 или Y. ИДЕАЛНО - неразрушающая подмяна и монтаж.Това е волана Игото на 100% , подходящ за вашата Tesla model 3 или Y. ЛЕСНА инсталация. необходими инструменти за монтаж приложени.В комплекта не са включени въздушна възглавница и двата бутона за превъртане. моля използвайте оригинални автоаксесоари при инсталиране.цялата инсталация отнема около 30 минути. Функционална и разумна цена-включена функция за отопление изработени ръчно от естествена кожа сортове НАПА. осигурява по-лесно почистване и дълъг живот. С леко сърце гаранция 1 година от датата на закупуване. моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ви отговорят в рамките на 24 часа. ПОДОБРЯВА ШОФИРАНЕТО?- На волана на състезателен тип и осигурява най-добрия опит на шофиране в спортен режим или ежедневно в блога на Tesla model 3 или Y. ИДЕАЛНО - неразрушающая подмяна и монтаж.Това е волана Игото на 100% , подходящ за вашата Tesla model 3 или Y. ЛЕСНА инсталация. необходими инструменти за монтаж приложени.В комплекта не са включени въздушна възглавница и двата бутона за превъртане. моля използвайте оригинални автоаксесоари при инсталиране.цялата инсталация отнема около 30 минути. Функционална и разумна цена-включена функция за отопление изработени ръчно от естествена кожа сортове НАПА. осигурява по-лесно почистване и дълъг живот. С леко сърце гаранция 1 година от датата на закупуване. моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ви отговорят в рамките на 24 часа.Функция отопление в стила на скобата на Tesla, подмяна на волана от черна кожа клас Напа за Tesla Model3 (през цялата година).

R

Продукти в категория