.

.

Реалистични Цветни Временни Татуировки На Ръкавите, Акварел Татуировка на цялата ръка във формата На Риба Кон за Хелоуин, Фалшива Татуировка На Ръкав За жени, Детс?

Реалистични Цветни Временни Татуировки На Ръкавите, Акварел Татуировка на цялата ръка във формата На Риба Кон за Хелоуин, Фалшива

BGN 5.98
Продукти

✔ [ЦВЕТНА ТАТУИРОВКА на ЦЕЛИЯ ръкав] Briyhose Реалистични цветни временни татуировки на ръкава на цялата страна могат да обхващат големи части от тялото сиТя съдържа по 8 Листа 18,9 * 6,7 инча (48 * 17 cm), с дълги ръкави, акварелни етикети за Хелоуин, реалистични фалшиви татуировки За възрастни, комплект за мъже и жени.Можете да го споделите със семейството и приятелите Си. ✔ [Издръжливи и водоустойчиви] Големи черни фалшиви татуировки с дълъг ръкав, които изглеждат истински и се държат дълго в продължение на 2-5 дни Издръжлив и модерен дизайн направи си САМ Индивидуални творчески временни татуировки за мъже, Жени, възрастни Colorful Хелоуин акварел Риба, кон, заек череп тема Tatuajes Temporales Мъжете Жена Para Resistentes Al Agu. ✔ [БЪРЗО и ЛЕСНО се НАНАСЯ] Махнете прозрачността вода и нанесете на кожата след 10-20 секунди.Нейната лесно да се премахне и да се измие бебешко олио или спирт за изсушаване.Дълги Фалшива Татуировка на Цялата Ръка За Мъже, Жени, Възрастни, Ръкав.[Внимание!] Хартия за временни татуировки не може предварително да се поливат с вода, и тя трябва Да се поддържа Влажна По тялото, в противен случай стикер за татуировки няма да остане в тялото за дълго. ✔ [БЕЗОПАСНИ и нетоксични] Временни татуировки с мастило Briyhose отговарят на стандартите на FDA.Той е безопасен, нетоксичен, Не предизвиква алергии и е водоустойчив.Можете да Полупостоянные татуировка на Ръката, на рамото, гърба, кръста, Гърдите, Краката, бедрата. ✔[ПОКАЗВАТ ИНДИВИДУАЛНОСТТА НА ВСЯКО МЯСТО] Можете да изберете реалистични временни татуировки на ръкавите, които ви харесват, залепете набор от Temporales Tatoos до кожата си за боди арт.И покажи своята уникална индивидуалност по време На парти по повод рождения Ден, облечен в костюм за Хелоуин, аниме, в клуба по плуване на маскараде, на плажа, във фитнеса, в Деня на Св. Патрик, 4 юли, на музикален фестивал, на сватба, празник, почивка, Ден за защита на децата за Коледа с коледни подаръци. ✔ [ЦВЕТНА ТАТУИРОВКА на ЦЕЛИЯ ръкав] Briyhose Реалистични цветни временни татуировки на ръкава на цялата страна могат да обхващат големи части от тялото си.Тя съдържа по 8 Листа 18,9 * 6,7 инча (48 * 17 cm), с дълги ръкави, акварелни етикети за Хелоуин, реалистични фалшиви татуировки За възрастни, комплект за мъже и жени.Можете да го споделите със семейството и приятелите Си. ✔ [Издръжливи и водоустойчиви] Големи черни фалшиви татуировки с дълъг ръкав, които изглеждат истински и се държат дълго в продължение на 2-5 дни Издръжлив и модерен дизайн направи си САМ Индивидуални творчески временни татуировки за мъже, Жени, възрастни Colorful Хелоуин акварел Риба, кон, заек череп тема Tatuajes Temporales Мъжете Жена Para Resistentes Al Agu.

R

Продукти в категория