.

.

RuiLing 2-Комплектен Ключа за лампата за осветление на чекмеджетата на гардероба-купе, Разкриваща се при затваряне на ултра тънки сензорни ключове (черен)

RuiLing 2-Комплектен Ключа за лампата за осветление на чекмеджетата на гардероба-купе, Разкриваща се при затваряне на ултра

BGN 2.00
Продукти

Тип : Превключвател настолна лампа Размер : 34x24x10 мм Номинална мощност : 1 A /250 V. Материал : Изработен е от висококачествен огнестойкого материал PC и висококачествена мед за осигуряване на безопасността, надеждността и устойчивостта на прекъсвач.Приложение : Използва се в различни осветителни уреди с горивото кабел за захранване, вратите на шкафове, плъзгащи се врати, хотелски помещения и т. Принцип на работа : Отворете вратата, натиснете върху устата, автоматично рестартиране, включване на храна, светлина, затворете вратата, натиснете върху устата си, за да влезе, изключете светлините са изключени.Пратката включва : 2 бр. Пластмасови капачки.Спецификация : Тип : Превключвател на корпусна и мека светлина.Материал : Горенето на КОМПЮТРИ и метал. Размер : 34x24x10 мм.Температура на околната среда : -40 до + 85 градуса по Целзий.Номинална мощност : 1 A /250 V. Характеристики : Светлината се изключва при затваряне на врати и натискане на ключа.Благодарение на обикновен винт монтаж и гъвкавост на инсталацията, междверный ключ, позволяващ на самостоятелни тел, може ефективно да се увеличи скоростта на настройка и външния вид на продукта след инсталация.Пратката включва : 2 бр. Пластмасови капачки.

R

Продукти в категория