.

.

Калъф MAGEASY CITICOVER за iPad Pro 11 с държач за моливи - съвместим с Magic Keyboard, висококачествено арамидное влакна, подходяща за iPad Pro 11 (1-4 поколение) 2018-2022 г./ iPad Air 10,9 (4-5 поколение)

Калъф MAGEASY CITICOVER за iPad Pro 11 с държач за моливи - съвместим с Magic Keyboard, висококачествено арамидное влакна, подходяща

BGN 1.33
Продукти

[Работи с всички клавиатура Apple] - Веднага се свързва с вашето устройство Magic keyboard Smart keyboard folio с помощта на патентованата smart-конекториИнтелигентна съединители предават сигнали между i Pad и клавиатура Apple.CITICOVER - най-добрият калъф, съвместим с Magic keyboard. Забележка : Клавиатура в комплекта не е включена. [Никога повече не си губи Apple Молив] Жак за молив надеждно предпазва вашия Apple молив, си по-голям не може да е случайно чукам!Той също така поддържа безжично зареждане за Apple pencil 2 - ро поколение . [Материал на премиум] - CITICOVER (Carbon Black), канава от висококачествени въглеродни влакна, не само предпазва вашия i Pad от ежедневните драскотини, но и придава престиж. [Повече не е нужно да се свали калъф за i Pad] - Когато снимате i Pad с клавиатура, CITICOVER все още затваря вашият i Pad и да го предпазва от драскотини и вдлъбнатини.CITICOVER, калъф за i Pad, който работи с Magic keyboard smart keyboard folio, е задължително за всички потребители на i Pad и клавиатури на Apple. [Лесно се затваря, дори и с предпазно фолио от закалено стъкло] - Ние знаем колко е неприятно, когато вашият i Pad не може лесно да се закрие.CITICOVER специално разработени му отворена страна, така че вашият i Pad и клавиатурата са затвори, дори ако на вашия i Pad защитен слой от закалено стъкло.

R

Продукти в категория