.

.

VIVIJHYA 30 Опаковки кухненски салфетки за миене на съдове, Суперпоглощающие чаршафи от коралов кадифе, за многократна употреба, кърпички за почистване, салфетки преми?

VIVIJHYA 30 Опаковки кухненски салфетки за миене на съдове, Суперпоглощающие чаршафи от коралов кадифе, за многократна употреба,

BGN 0.33
Продукти

??????? ?? ???????? : 30 опаковки покривки за съдове Размер : 11,02x6,30 инча / 28x16 см, Материал : корал руно; Опаковка : 30 кухненски кърпи, комплект от 30 кърпички за миене на чинии, за да ви осигури голямо количество салфетки от микрофибър за ежедневието, в които се нуждае от цялото семейство!Позволява да се използва в продължение на дълго време, спестяване на хартиени кърпи и да споделят с близки и приятели ??????? ?? ???????? : Кърпи за съдове от 30 опаковки са изработени от висококачествени утолщенного коралов руно и екологично чисти материали, дебели и меки, не разтърсващи ръце, натурални, без никакви химикали, леки, добре да абсорбират вода и да изсъхне бързо.Класическа кърпа за миене на съдове бързо и ефективно да абсорбира течности, кърпички маслени петна и притежава мощна способност за отстраняване на петна, за решаване на всички задачи. ??????? ?? ???????? : Кърпички от 30 гъвкави опаковки за почистване, благодарение на своята висока попиваща способност на тези кухненски кърпи от микрофибър отлични за избърсване покривки, салфетки за ръце, петна, миене на прозорци, както и филтри за сирене, форми за приготвяне на салати и различни домашни работи.Направете работата бързо и коректно с нашите парцали!Отличен за изсушаване на стъклени или огледални повърхности, без драскотини или ворсинок, чудесно за измиване / изсушаване на посуда, почистване на дома, избърсване на прах, полиране и още много други. ??????? ?? ???????? : 30 Опаковки, парцали за миене на съдове лесни за почистване.Те могат да се перат на ръка и на машина.Кухненски кърпи запазват отлично качество, дори и след многократно измиване!Ще издържат усадке и ще унищожат до минимум образуването на нпд.Можете да използвате тези кухненски кърпи и отново и отново!. ??????? ?? ???????? : Ние носим отговорност за всяка кърпа за съдове, продаван в магазина, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, първо се свържете с нас, VIVIJHYA ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.Всички мазнини и други замърсяване може да се отстрани лесно с помощта на тези кърпички за миене на съдове, така че при използването им ще бъде по-лесно да изпълнява домашното, а и те ще ви помогнат да се освободите от стреса от работа у дома и ще даде усещане за спокойствие.

R

Продукти в категория