.

.

Waling куки за закачалки за дрехи SLMT 200 бр. Компактни Удлинительные Пластмасови Куки за Закачалки, Кадифе, Закачалки, Дървени Закачалки, Телени Закачалки, тежки закача?

Waling куки за закачалки за дрехи SLMT 200 бр. Компактни Удлинительные Пластмасови Куки за Закачалки, Кадифе, Закачалки, Дървени

BGN 2.00
Продукти

????? ????? ?????? - Куки за закачалки за дрехи SLMT помагат да се създаде допълнително място за закачане, за сметка на използването на по-рано посветени губи на вертикално пространствоТова намалява броя на суспензии на основата на пръта.Можете да създадете каскада дрехи, който удвоява и дори тройки на пространство на гардероба!. ?????? ???? - Куки-пълнители SLMT hanger са подходящи за повечето видове закачалки, кадифени закачалки, дървени закачалки, телени закачалки и т. освен това, ние увеличаваме размера куки за закачалки, а сега можете да използвате с тях дебели тежкотоварни закачалки. ???? ?? ??? - Виси на кука от закачалка за дрехи и виси на кука друга закачалка.Този универсален!. ???? ??????? - Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, лек, но здрав, с гладки ръбове и заоблени ъгли не поцарапают дрехите и кожата. ????? ??? ???? - Дръж ризи за момчета, панталони или рокли за момичета и още много други изправено положение, така че като никога по-рано да се спести място в гардероба, защото в гардероба ви няма да се губи пространство. ????? ????? ?????? - Куки за закачалки за дрехи SLMT помагат да се създаде допълнително място за закачане, за сметка на използването на по-рано посветени губи на вертикално пространство.Това намалява броя на суспензии на основата на пръта.Можете да създадете каскада дрехи, който удвоява и дори тройки на пространство на гардероба!. ?????? ???? - Куки-пълнители SLMT hanger са подходящи за повечето видове закачалки, кадифени закачалки, дървени закачалки, телени закачалки и т. освен това, ние увеличаваме размера куки за закачалки, а сега можете да използвате с тях дебели тежкотоварни закачалки. ???? ?? ??? - Виси на кука от закачалка за дрехи и виси на кука друга закачалка.Този универсален!. ???? ??????? - Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, лек, но здрав, с гладки ръбове и заоблени ъгли не поцарапают дрехите и кожата. ????? ??? ???? - Дръж ризи за момчета, панталони или рокли за момичета и още много други изправено положение, така че като никога по-рано да се спести място в гардероба, защото в гардероба ви няма да се губи пространство.

R

Продукти в категория