.

.

LXB Декорация на дома, Многофункционална Стойка За обувки Малка Проста Домакински Икономична Пылезащитная Многопластова Ковано Желязо Вратата на Общежитието Мног?

LXB Декорация на дома, Многофункционална Стойка За обувки Малка Проста Домакински Икономична Пылезащитная Многопластова Ковано

BGN 1.33
Продукти

☞ Прост и щедър дизайн, здрава заварка, красиво и практично съчетание, ръчно полиране, европейското ретро Резное украса, женственное и щедри ☞Степенна форма, плавен дизайн на огъване, лесен и мек, многоъгълник Отразява очарованието на простия стил. ☞Структура криптиране на мрежата, здрава носеща способност, еднакво усилие, лесно е деформиран, укрепва кръгла тръба, притежава висока стабилност, стабилен и практичен. ☞Рамка от ковано желязо изработен от твърд материал и се отличава с висока носеща способност.Структурата е стабилна, качеството на изработка е отлично, тънка пилинг е отлично, изделия могат да се публикуват, както и да използва за украса. ☞ Очакваната дата за доставка е от 15 до 30 дни. Продуктът се измерва Manually.an Грешка в 1-2 см е нормално. Име☞ : шкаф за обувки◀●▷материал : желязо◀●размер▷ : 62 X25 X91 Cm◀структура●мебели▷ : конструкцията на скобата◀●▷Ли инсталиране : инсталирайте◀●стил▷ : лесен и модерен◀●▷Забележка : продават само обувки, да не се продават и други продукти◀●прилагане на▷ : моля, внимателно прочетете по-горе.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Много Ви благодаря.

R

Продукти в категория