.

.

Овлажнители на въздуха за спални LtYioe Преносим Мини-Овлажнител на въздуха, Овлажнители студена мъгла за растенията, кола, Дете, сензор за нивото на водата и 7-цветен ?

Овлажнители на въздуха за спални LtYioe Преносим Мини-Овлажнител на въздуха, Овлажнители студена мъгла за растенията, кола, Дете,

BGN 1.00
Продукти

【Мека Нощна светлина】 Този овлажнител cool mist има 2 режима на осветление- градиентный светлина, предайте го на режим на непостоянно осветление, и ще получите общо 16 часа повече прохладна влага, а също така може да ви осигури меко нощно осветление за използване в спалнятаНезависимо от това дали живеете в малко пространство, имате сух работния плот или търсите добър вариант за пътуване, мини-овлажнител Lt Yioe ще ви осигури приятно да се отървем от сухия въздух, който ти си толкова жаден. Натиснете бутона веднъж, за да включите режима на непрекъснато пръскане. Натиснете два пъти бутона на захранването, за да активирате режим на периодично пръскане. Натиснете бутона на захранването, за трети път, за да изключите всички режими на пръскане. Натиснете бутона веднъж, за да стартирате бавно градиентный цветна светлина;. Натиснете бутона за втори път, за да заключите светлина. Натиснете бутона за трети път, за да изключите светлината. Въпрос : Овлажнител пусна по-малко на пара или спряно пръскане мъгла.Какво трябва да направя?.

R

Продукти в категория