.

.

ygqzm Мултифункционална Готварска Плоча за съхранение на филтър за вода, Поставка за съхранение на Лъжици, Пръчици за хранене, Чаши за съдове (Цвят: E, Размер: 44*15* 6 см)

ygqzm Мултифункционална Готварска Плоча за съхранение на филтър за вода, Поставка за съхранение на Лъжици, Пръчици за хранене,

BGN 142.80
Продукти

Обновете кухненски рафтове за съхранение на съдовеПобира 10 мисок и 8 чинии.Уголемено разстояние позволява да се поставят големи и малки ястия.Нарастващото и увеличава устойчивостта на огради до крах, му е трудно да се промъкнат. Здрав стабилизатор на носещата способност.Обновете кухненски рафтове за съхранение на съдове.Побира 10 мисок и 8 чинии.Уголемено разстояние позволява да се поставят големи и малки ястия.Нарастващото и увеличава устойчивостта на огради до крах, му е трудно да се промъкнат. Здрав стабилизатор на носещата способност.Обновете кухненски рафтове за съхранение на съдове.Побира 10 мисок и 8 чинии.Уголемено разстояние позволява да се поставят големи и малки ястия.Нарастващото и увеличава устойчивостта на огради до крах, му е трудно да се промъкнат. Здрав стабилизатор на носещата способност.Липсата на пирони, вземе подножието монтаж, висока носеща способност, липса на налягане при весовом тестване.Разстояние между поставка за мисок и вкара коша е 3,5 виж, В него могат да се настанят 10 мисок. Забележка : Размерът на даден изделия измерва ръчно, е възможно отклонение от 1-2 виж поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават малко от това.

R

Продукти в категория