.

.

Телескопична Калибър - М дупки, Хардуер, Инструменти, Инструмент за Измерване с Противоплъзгаща се дръжка, Комплект от 6 бр. датчици за Контролирано вътрешния диаме?

Телескопична Калибър - М дупки, Хардуер, Инструменти, Инструмент за Измерване с Противоплъзгаща се дръжка, Комплект от 6 бр.

BGN 23.06
Продукти

1 Висококачествени материали от 6 бр. т-образни набор от дупки-регулируем сензор на вътрешния диаметър е изработен от висококачествен метал, което го прави лесно ржавеющим и трайна.Обхват на измерване телескопического на сензора е от 3,5 инча до 5.9 инча (от 90 мм до 150 мм), включително комплекти от 6 теми. Фиксирующее устройство за измерване на инструмента с неплъзгащи дръжка - Телескопична измервателен уред е оборудван с фиксирующим устройство на хвостовике, което може да се проточи по посока на часовниковата стрелка и да отслабят обратно на часовниковата стрелка.Сензор на вътрешния диаметър лъскав, а кривина сонда е добра. Регулируем сензор на вътрешния диаметър е Лесен за използване - нашият продукт е създаден с противоплъзгаща се дръжка в клетката, което го прави по-удобен за измерване.Калибър се разширява в измеряемом отверстии, заключени в място, а след това се извлича за определяне на окончателния размер на отвора с помощта на кмет или штангенциркуля. Широко приложение телескопични габарит на комплекта - калибры с малки дупки са подходящи за измерване на дълбоки и плитки дупки, фуги и вдлъбнатини, а също така са отличен инструмент за проверка на чистотата и износване на водачите на клапаните.който може да отговори на различните нужди на точни показания. 5100% Добро обслужване на клиентите - ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или замяна, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот.

R

Продукти в категория