.

.

50Чанти за дрехи за закачане на дрехи, Голяма Дишаща чанта за дрехи Chakera за съхранение в гардероба с 10на парче, Прозрачна Чанта за съхранение на дрехи, Чанта за рокли-?

50Чанти за дрехи за закачане на дрехи, Голяма Дишаща чанта за дрехи Chakera за съхранение в гардероба с 10на парче, Прозрачна Чанта

BGN 2.67
Продукти

Катионная плат + PVC [Висококачествени материали] Чанта за дрехи dress изработени от безопасен прозрачно PVC, без мирис и висококачествена катионной тъкани, устойчив материал, който лесно да се огъват, без образуване на пукнатини.Без да отваряте чантата за съхранение на дрехи, можете да видите ясно си дрехи и в същото време я защитават от прах. [Голяма обемът] Широчина всеки своята практика за дрехи е 10 инча, което е по-широк, отколкото при други стандартни торбички, което увеличава пространството за съхранение.Всяка пътна чанта за дрехите, достатъчно, за да се настанят около 20 теми летни дрехи и 10 теми зимни дрехи.Голям капацитет за съхранение - вашият най-добър избор. [Уникален дизайн] Тази подвесная чанта за дрехи с двоен цип, можете да лесно да се свали прозрачната част, което е удобно за вас, да се мотае и премахване на дрехи.В същото време ние също така сме добавили две чанти за съхранение с размери 12 x 12 см за пылезащитным калъф, което ви позволява да съхранявате няколко неща в една чанта. [Подсилени светкавица& горния отвор] Чанта за съхранение на дрехи застегивается на двустранен цип, която е добре направена, благородна, пухлая и гладка, както и лесно за използване.Дупка в горната част на тази чанта за костюм пропуска само закачалка за дрехи, така че не е нужно да се притеснявате за контакт прах през тази дупка. [Универсално използване] Найлонова торбичка за дрехи, което ви позволява да съхранявате разнообразна дрехи на максимум, както и помага на вашия гардероб спестите място и да поставите по-други теми.В същото време, ще ви предоставим услуга от най-високо качество, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Размер : 50"*24"*10'. Материал : Катионная плат. Функция : Супер място за съхранение.Пратката включва : 2 опаковки чанти за дрехи.Лек, здрав, удобен и мек.Преден прозрачен дизайн, който позволява мигновено да намерите това, което искате.Здрав цип, здрава и пълна с цип. Влага, пыленепроницаемая, защитена от прах, насекоми.Прахоустойчив калъф за дрехи е с ширина 10 см, което е много повече стандартен размер, което осигурява голямо удобство за съхранение в гардероба си.Подходящ за съхранение на тежки зимни кожени палта, блузи, летни дрехи.

R

Продукти в категория