.

.

Преносим Нагревател, Керамични Електрически Нагреватели с мощност 1500 W / 750 W с Регулируем Термостат, защита от прегряване и разтоварване, Разход на Вентилатор и Наг?

Преносим Нагревател, Керамични Електрически Нагреватели с мощност 1500 W / 750 W с Регулируем Термостат, защита от прегряване и разтоварване,

BGN 1.67
Продукти

?【Бързо загряване и регулируем термостат】 Преносим настолен нагревател Give Best поддържа бързо загряване за 3 секунди и е с площ 200 кв Голяма площ, това изпълва стаята си на топло за няколко минути.Благодарение на ел. обогревателю, вградения регулируем термостат, можете да зададете най-комфортната температура, която е точно за вас.Лесно да настроите желаната температура и се насладете на приятната топлина. ?【Нагревател и вентилатор 2 в 1】 Преносими електрически нагревател оборудван с комбинирани настройки на вентилатор и нагревател, включително висока мощност на отопление 1500 W, ниска мощност на отопление 750 W и функция на вентилатора.Функция вентилатор преносим нагревател навършва естествен въздух, който може да се използва в горещите дни. ?【Двойна сигурна защита】 Електрически нагревател е оборудван с dual-безопасна защита от прегряване и разтоварване.Преносими електрически нагревател изключва преносим нагревател, когато достигне зададената температура, и отново включите нагревателя, когато температурата падне под определен термостат стойности.Диапазон на регулиране на температурата е от 0 ° F до 158 °C. Система за защита от преобръщане изключи автоматично електрически преносим нагревател, ако преносим нагревател е случайно опрокинут, и той ще се включи автоматично, ако му се определи правилно. ?【Безшумни нагреватели за помещения】 Нашите електрически керамични нагреватели - това е безшумни електрически нагреватели за вътрешно ползване, които се издават работни звуци под 50 децибела, можете да ги използвате в спалните и офиси за тихи сън и спокойна работа. ?【Компактен преносим нагревател】Компактен нагревател с малък и лек корпус, вграден в дръжката за носене за вграден нагревател, улеснява преместването на керамичен нагревател, той е много подходящ за използване в спалнята, офиса, баня, общежитие, хол, дом на колела, къмпинг, гараж, мазе и така нататък.Предпочитан е по-дебел гумен кабел преносим нагревател с дължина 6 метра има по-дълъг живот, отколкото други, и остава по-дълго в студено време.Подобрен преносим керамичен нагревател Give Best - това е вентилаторна печка 2 в 1.Този настолен комбиниран бойлер е оборудван с висококачествени керамични плочи PTC, които бързо се нагряват в продължение на няколко секунди и бързо се стопли на вас.

R

Продукти в категория