.

.

MAKER Small PLANET Lunch Bag Kids, сладки изолирани чанти за обяд за жени, трайни, водоустойчиви, подходящи за деца от всички възрасти. За многократна употреба сладки Преносими Об?

MAKER Small PLANET Lunch Bag Kids, сладки изолирани чанти за обяд за жени, трайни, водоустойчиви, подходящи за деца от всички възрасти.

BGN 2.00
Продукти

【Висококачествени материали】 Този детски обяд-бокс изработен от непромокаема устойчив материал премиум-клас, нетоксичен алуминиево фолио (не съдържа BPA)Съхранявайте продуктите в хладилника или в топлина в продължение на няколко часа.Това също прави обяд-бокс за мъже, водоустойчиви и дълготрайни, което улеснява неговото почистване и повторна употреба. 【Перфектен дизайн】 Тази женствена чанта за обяд има двойна закопчалка-цип, който плавно се отваря и може да се използва в продължение на дълго време.В предния джоб с цип, съхранявани малки предмети като ключове от телефона във вътрешния нетната джоба - прибори за хранене, а в страничните етажа на джобовете си - напитки, бутилки с вода или други малки предмети.Също така в пакета включва сладък вилочка за плодове, подходяща за деца на възраст над 6 години. 【Голям капацитет】 Голям капацитет : 10,8 × 9,1 × 4.3 инча, което може да осигури достатъчно място за съхранение.Можете лесно да съхранявате своите обяд кутии, плодове, закуски, консерви, напитки и други продукти, които ще ви харесат.Дизайн със защита от течове ви позволява да не се притеснявате за протечке или переливе вода по време на използване. 【Лесно за носене】 Тази чанта за обяд за мъже е с подсилена дръжка отгоре с бутони-шут, регулируеми презрамки, може да я носите в ръка, на рамо или да прикачите детска чанта за обяд към раница за транспортиране без помощта на ръцете. идеален за доставка на храна в училище, на работа, в офиса, при пътуване, на барбекю, в семеен къмпинг, риболов, разходка с лодка и къмпинг с приятели. 【Гаранция за качество】Ако не сте доволни от нашата женска утепленная чанта за обяд, ние ще ви върнем парите или заменят в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.Красиви и практични пакети за обяд ще направят живота ви по-добре!Висококачествени материали, Тази ергономична женствена чанта за обяд изработени от високо устойчив материал премиум-клас, с нетоксичен, безопасен за храните подплата PEVA, изолация от разпенен полиетилен и здрав цип.Водоустойчив, гладка, мека и удобна, запечатани, лесен за почистване и не съдържа BPA, запазва топлината по-дълго време и осигурява безопасно съхранение на храни и напитки.Вилици за плодове премиум-клас, изработени от висококачествени хранителни материали, които не съдържат BPA, нетоксични и безопасни за употреба.Голяма вместимост на Обяд-бокс за мъже размер на 9,1 "Д х 4.

R

Продукти в категория