.

.

EUDEMON 1 опаковка Заключване на вратата на фурната, защитени от деца, преден заключване на фурната Лесна за инсталиране и използване на Здрав и огнеупорни материали н?

EUDEMON 1 опаковка Заключване на вратата на фурната, защитени от деца, преден заключване на фурната Лесна за инсталиране и използване

BGN 3.33
Продукти

★ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Ако вашата фурна е в работно положение, моля, грижете се за своите бебета, за нашите продукти не могат да се грижат за възрастни ★ Лесна инсталация - Задаване на заключване на фурната EUDEMON с помощта на трайни и топлоустойчива лента 3 M, без да се изисква тренировки и инструменти.Лентата е 3 М, със силна вискозитет (ефектът ще бъде по-добре 72 часа). Устойчивостта на проверени и могат да издържат натоварване не по-малко от 35 лири!Премахва се без никакви остатъци, без увреждане на повърхността на фурната. ★ Специална въртяща се конструкция, цвят бутон, за да съвпада с цвета на замъка, за да се избегне любопитството на децата да играят с ключалки. ★ Защо това е необходимо - Не позволявайте на малки копчета отворите фурната и са получили наранявания или изгаряния;Защита на децата от инциденти в кухнята. ★ Изработени от устойчиви на висока температура материал на КОМПЮТЪР - Не се притеснявайте за това, че ръцете ви ще ошпарены, защото нашите брави са изработени от устойчиви на висока температура материал на КОМПЮТРИ, също така не се притеснявайте за това, че замъкът ще поджариваться при използване.

R

Продукти в категория