.

.

Mocsicka Играта на фона на 1-ия ден от Раждането, Спортни дрехи за момчета в Бяла Ивица, Украса за парти в чест на Първия Рожден Ден за момчета, Нашият Малък Нов попада в Г?

Mocsicka Играта на фона на 1-ия ден от Раждането, Спортни дрехи за момчета в Бяла Ивица, Украса за парти в чест на Първия Рожден Ден за момчета,

BGN 1.00
Продукти

⚾【ЧЕ ще ПОЛУЧИТЕ】 - Играта на фона на размера на 7x5 фута / 84 инча ширина и 60 см височина ⚾【ЕКО МАТЕРИАЛ】 - Този банер с Първия рожден ден е изработен от винил Плат.No Химически мирис и е Безвреден както за възрастни така и за деца.Това ще ви даде Усещане за Мекота При допир. ⚾【ЯРКИ цветове и оригинален дизайн】 - в Резултат на компютърни печат с висока резолюция.Всяко произведение на изкуството са Минали Стотици тестове.Проектиран от нашите дизайнери. ⚾【БЕЙЗБОЛНА тема】 - Този спортен фон за момчета са подходящи за декорация на партита в чест на 1-ви рожден ден на момче, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или шоколадови бонбони.Това определено ще бъде Хит на Вашето Специално събитие. ⚾【ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор.

R

Продукти в категория