.

.

Lavinda Съвет бормашини за нокти, 35000 об/мин Професионален инструмент за пробиване на ноктите Идеален заместител бормашини за нокти Skysp Електрическа пила за премахван?

Lavinda Съвет бормашини за нокти, 35000 об/мин Професионален инструмент за пробиване на ноктите Идеален заместител бормашини

BGN 41.60
Продукти

Професионален бесщеточный двигател за по-дълъг период на употреба : Усъвършенстван дизайн бесщеточного на двигателя, може да се използва повече от 1000 часаНиско ниво на шум и вибрации за безпроблемна и продължителна работа.Мощен и високоскоростен до 35 000 об/мин : скоростта се регулира от 0 до 35 000 об /мин. Той има две посоки на въртене, което позволява да се използва както на дясната, така и лявата ръка.Добър избор за салон и домашна употреба.Мощна бормашина за нокти, като manipro, за заострения, полиране, облекчаване на гелевых и акрилни нокти.Компактен и лек : по-малко от обичайното дюзи за пробиване на ноктите, много удобен за хващане.Специално конфигурирана за бормашини за нокти Lavinda Skyspace : това е ръчен инструмент за преносими бормашини за нокти Lavinda Professional Skysp.Перфектно възстановяване. Многофункционално приложение : подходящ за нокти от естествен акрил, нокти, припудренных гел-лак, а също и за ексфолиране на мъртвата кожа и мазоли.Професионално домашно и салонное използване, резба, гравиране, фрезоване, шлифоване, шлайфане, подрезка, полиране, пробиване, много подходящ за полиране на нокти.ЕДИНСТВЕНИЯТ съвет безжични бормашини за нокти Lavinda Professional - акумулаторна пила Skysp E с честота на въртене на 35 000 об/мин, преносима безжична електрическа пила за акрилни нокти с защитен калъф, наклон на синьо и лилаво цветове. -Професионален мотор за по-дълъг период на употреба. -Висока скорост до 35 000 об/мин. -Специално конфигурирани за бормашини за нокти Lavinda Skysp.

R

Продукти в категория