.

.

100шт Кожени Вълнени Топки Четка За рисуване, Помощен инструмент за оцветяване на кожата, Четка за оцветяване на кожата, подобно на гъба, четка за рисуване - (Цвят: 100ш?

100шт Кожени Вълнени Топки Четка За рисуване, Помощен инструмент за оцветяване на кожата, Четка за оцветяване на кожата, подобно на гъба,

BGN 23.46
Продукти

Цвят : 100шт 15 виж на Помещение включва : 100 аксесоари за кожени инструменти "Направи си сам", купа за боядисване на вълна Забележка : 1 Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, благодаря ти!. Размер на косата равномерно, им лесно падат.Текстурата е мека и тънка, цветът е равномерен.Цвят : 100шт 15 виж на Помещение включва : 100 аксесоари за кожени инструменти "Направи си сам", купа за боядисване на вълна Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, благодаря ти!. Размер на косата равномерно, им лесно падат.Текстурата е мека и тънка, цветът е равномерен. Аксесоари за кожени инструменти, вълнени мазни за боядисване на вълна, химикалка, четка с метална дръжка, аксесоари за фабрика за щавене на кожи занаяти Описание : 100% и размер на косата равномерно, да ги лесно отвалить.Текстурата е мека и тънка, цветът е равномерен.Висока ефективност на работа.Тип : Набор от инструменти Материал : кожа Употреба : кожевенное занаят Дължина : 12,5 см/15 см, Диаметър на топчета от вълна : 2 см Отлични инструменти за нанасяне на бои или на петна върху кожени изделия.Пратката включва : 100x аксесоари за кожени инструменти "Направи си сам" за боядисване на вълна Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, благодаря!Характеристики на продукта : Тип на набиране : Не вид : Материал : кожа + метал Номер на модела : Комплекти инструменти Произход : Китай Определяне : Инструмент за оцветяване на кожа Диаметър на топчета от памук : 2 см Тип 1 : Четка от вълна, крушка Тип 2 : Акварел четка Тип 3 : Оцветяване на кожата с помощта на четката Тип 4 : Четка за рисуване Характеристики : Мека, удобна и изключително практични Опаковка в пакет : 20 бр.

R

Продукти в категория