.

.

Гнездо за домашни любимци от три части Две в едно, Хладно гнездо за котки през лятото, Гнездо за домашни любимци от плат Оксфорд, Нескользящее Дъното, Спален чувал з?

Гнездо за домашни любимци от три части Две в едно, Хладно гнездо за котки през лятото, Гнездо за домашни любимци от плат Оксфорд, Нескользящее

BGN 47.27
Продукти

Меки и удобни : спален чувал за котки е изработен от плат Оксфорд и плътен futon пълнеж от полиестер, който е дышащим и удобно, меко и плътно прилежащи към кожатаТой напълно не съдържа дразнещи химични вещества и съединения.Той е много подходящ за котки, за да играят, сън, почивка, да се отпуснете, сън, гушкане, да копаят дупки или плътно намеря в топло легло.Тя може да се използва като удобно гнездо за домашни любимци. Този дизайн дава на домашни любимци усещане за сигурност, което им харесва, и предоставя топло и удобно място за сън. Идеален за домашни любимци, които обичат сворачиваться сгуша или копаят дупки. Размер : размер котешки гнездото е 40 * 45 см / 15,7 * 17,7 инча, а теглото - 362 г. Той е подходящ за малки домашни любимци с тегло над 5 кг. Домашно гнездо под формата на плод изглежда свеж и много приятен.Влагостойкое и нескользящее дъното : може да поставите на балкона, в коридора или на други места, без да се притеснявате за контакт с влага или скольжении.Това е топло и сухо убежище за домашни любимци.Тъй като тя опаковани в вакуумную опаковка, моля, разклатете го след получаване и леглото отново ще бъде пълна и пухкава.Меки и удобни : спален чувал за котки е изработен от плат Оксфорд и плътен futon пълнеж от полиестер, който е дышащим и удобно, меко и плътно прилежащи към кожата.Той напълно не съдържа дразнещи химични вещества и съединения.Той е много подходящ за котки, за да играят, сън, почивка, да се отпуснете, сън, гушкане, да копаят дупки или плътно намеря в топло легло.Тя може да се използва като удобно гнездо за домашни любимци. Този дизайн дава на домашни любимци усещане за сигурност, което им харесва, и предоставя топло и удобно място за сън. Идеален за домашни любимци, които обичат сворачиваться сгуша или копаят дупки. Размер : размер котешки гнездото е 40 * 45 см / 15,7 * 17,7 инча, а теглото - 362 г. Той е подходящ за малки домашни любимци с тегло над 5 кг. Домашно гнездо под формата на плод изглежда свеж и много приятен.Влагостойкое и нескользящее дъното : може да поставите на балкона, в коридора или на други места, без да се притеснявате за контакт с влага или скольжении.Това е топло и сухо убежище за домашни любимци.

R

Продукти в категория