.

.

Uquelic расширяющаяся папка за файлове с 24 джоба - прозрачен органайзер за съхранение на документи Поли Rainbow с възможност за разширяване под формата на писма А4 във фор?

Uquelic расширяющаяся папка за файлове с 24 джоба - прозрачен органайзер за съхранение на документи Поли Rainbow с възможност

BGN 3.33
Продукти

【 Е изработен от висококачествен полипропилен материал 】 Прозрачна саржевая корица с шарени и цветни преливащи вътрешни страници правят расширяющуюся папка с файлове с лесен за използванеВисококачествен и траен материал полипропилен (PP) экологичен, устойчиви на напукване и деформиране за ежедневна употреба. 【 Разтегателен папка-акордеон】 Разширяем файлов организатор с 24 джоба актуализиран на базата на предишната версия, за сметка на разширяване на своята гъвкавост, за да се достигне по-голям брой документи.Универсален и е много практична за съхранение и организация на документи с голям капацитет. 【 24 джоба с голям капацитет 】Органайзер за файлове има 24 клон на формат А4, които споделят и уреждат хартия във всеки отдел.Размери на продукта : 13 'X 9,65'X 1,57'/ 33 X24,5x4 виж С цветни бирками / етикети за удобство на класификация. 【 Прости организацията и бързо търсене】Отличителен органайзер за файлове rainbow color е предназначен за поставяне на файлове в джобовете на определен цвят и маркирани с главни букви и в продължение на месеци, за да можете бързо да намерите подходящите документи. 【Широки области на приложение】Този растящ калъф за папки чудесно за организиране на ценни книжа, файлове, скриптове, тетрадки книги, ваучери, купони, квитанции, фактури и т. Подходящ за дома, офиса, училище и пътуване.

R

Продукти в категория