.

.

Ергономична система за усилване на захващане с прогресивни нива на съпротива, Решение за тренировка за захващане, Тренажор за горната част на ръцете (Размер: Стил 1)

Ергономична система за усилване на захващане с прогресивни нива на съпротива, Решение за тренировка за захващане, Тренажор за горната

BGN 44.16
Продукти

✓【Е предназначена за увеличаване на силата на пръстите, китките и ръцете】Направете упражнения за всеки тренажор за пръстите поотделно или за укрепване на цялата четкаИзолиране тренира всеки пръст поотделно за развитие на сила, ловкост и издръжливост.Развива изключителен тренажор за ръце, силата на китките и ръцете. ✓【Лека и малка, я носите със себе си】 играчки за дланите може да се практикува по всяко време, което дава добър тренировъчен ефект за хора, които прекалено напрягают китката, и няма ограничение за мястото на провеждане. ✓【Материал】 е Изработен от висококачествен материал, който е мек, здрав и освен това е еко-приятелски. ✓【Е подходящ за повечето видове спорт】 пръстени за упражнения за ръце укрепване на пръстите на ръцете, дланите, китките и предмишниците. Разнообразни упражнения, включително свиване, притискане и крака разширения, подобряват сръчност като отпечатъци, така и на четки за рисуване.Идеален за спортисти, музиканти и пациенти, подложени на физиотерапия. ✓【Размер за перфектна и удобна за кацане】 За разлика от други марки, предназначени специално за ръце за възрастни, за да се максимизират ползите от упражненията и да осигури сложен, но сигурен процес.Отличен за мъже и силни жени. ✓Описание : ☞☞Изработен от висококачествен материал, който е мек, здрав и освен това е еко-приятелски.☞☞ Удобен за хващане, не е токсичен и не дразни кожата.☞☞ Най-подходящ за тренировки за сила и издръжливост на пръстите, дланите и предмишниците.☞☞ Лек, лек и удобен, в переноске.☞☞Използване на висококачествен силикон за производството, мека, без напукване.✓Спецификация : ☞☞заглавие : силиконова дръжка пръстен☞☞материал : силикон с висока плътност☞☞външен диаметър : 8см☞☞Дебелина : 2,2 см☞☞трайност : 30-80 LB (лира)☞☞предназначение : за тренировка мускулите на ръцете☞☞грижи : измиване директно✓съдържание на пакета 1 : силиконова дръжка пръстен *3(60-80 LB) (освен всичко друго)✓Осъществяване съдържание 2 : Силикон пръстен за захващане * 4 (30-60 кг) (с изключение на други неща)✓ 3 Пакета : Силиконово пръстен за захващане * 4 (50-80 кг) (с изключение на други неща) ✓ Поддръжка : 1. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете на други наши продукти, за да намерите желания от вас стил.

R

Продукти в категория