.

.

purlisse Blue Lotus + Маска от листа на морски водорасли: безмилостен и чиста, без парабени и сулфати, противовоспалительная, интензивно хидратиращ | маска за Еднократна упо?

purlisse Blue Lotus + Маска от листа на морски водорасли: безмилостен и чиста, без парабени и сулфати, противовоспалительная, интензивно

BGN 30.36
Продукти

УСПОКОЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ : Хранителна и осветляющая, тази маска с лосион Blue Lotus възстановява и подмладява тусклую и раздразнена кожаМЛАДА, ЛЪЧИСТИ на КОЖАТА : Маската за лице съдържа мощна смес от натурални съставки, които оказват подмладяващ и противовъзпалителен ефект. 15-МИНУТНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ : Нанася се бързо и просто, просто сложете маската на лицето си и се отпуснете.Изчакайте 15 минути и свалете си листа маска за нея - да се измие не се изисква. натурална, ВЕГАНСКАЯ И БЕЗМИЛОСТНА : Хидратиращ маска за лице съдържа успокояващ Син лотос и хидратиращи морски водорасли, които поясни и балансират кожата на лицето.ГРИЖА ЗА КОЖАТА PURLISSE : естествени средства за грижа за кожата purlisse - това е комбинация от азиатска мъдрост и съвременната философия, предефиниране на времето доказани знания за високо ефективни козметични средства.

R

Продукти в категория