.

.

3D Коледна Точки - 50 опаковки - по 5 броя от всеки! Включете празнични светлини в Магически образи за весела Коледа. Нашите холографски Очила Са идеални за забавление ?

3D Коледна Точки - 50 опаковки - по 5 броя от всеки! Включете празнични светлини в Магически образи за весела Коледа. Нашите холографски

BGN 11.04
Продукти

Подходящ за всички размери на главата - Нашите 3 D очила са идеално допълнение към гледането на коледни гирлянди или друга ярка точка на светаНашите празнични предложения са напълно подходящи за деца, мъже и жени.Освен това, достъпни и приятни предложения, които са само приятни и забавни подаръци за всички.Нашите очила показват различни изображения при разглеждане на точка източници на светлина, като коледни гирлянди, автомобилни фарове, светлини на предната веранда и т. поддържайте усмивката на лицата на ДЕЦАТА с ЧАСОВЕ - Забавни подаръци за партита, които се превръщат фенери, улични лампи, фарове, подсветка на дисплея, осветителни тела и т. В различни празнични снимки, като Дядо коледа, ангели и снежинки, с красив светящимся голографическим ефект.Те са идеални за дълги пътувания с кола през нощта, когато децата става скучно.Въпреки това, те са чудесно допълнение към очарователното осветление.ОТЛИЧНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ПРАЗНИЧНА КАРТИЧКА - нашите дифракционные точки по-забавно, отколкото си мислите!Просто вземи телефона и се уверете сами!Включване на фенерче и гледате като led индикатор се превръща в голографическое изображение.От тези чаши стават страхотни празнични подаръци, които можете да добавите към всеки празничната набиране или поздравителна картичка.Разошлите ги покани за коледно парти или използвайте за звездна парти в офиса.Те ще ви накарат да рассмеяться и ще е приятно занимание за всички възможни сборищах.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ, ЗА да ВИДИТЕ ПРАЗНИЧНИ СВЕТЛИНИ - може да се види в различни форми, когато се погледнете в различни източници на светлина.Вземете ги със себе си, когато ще се насладите на светлините на вашия съсед или посещение на светлинно шоу.Те са красиви и лесно да се откаже от устойчив картон.Дори баба и дядо ще го харесат.Те са фантастични за млади и стари!Нашите чаши вино, се радват на огромен успех в семейните посиделках или всеки път, когато към вас идват хора за празниците.ХОЛОГРАМА на ЛЕЩИ на АМЕРИКАНСКАТА ПРОИЗВОДСТВО на разположение ограничен брой, така че КУПУВАЙТЕ СЕГА!Бъдете изумени от този празничен сезон, когато нашите обективи ще превърнат обикновените празнични светлини, светлините на града, улично осветление и още много други вълшебни празнични снимки.

R

Продукти в категория