.

.

Нощна бебешко кошче RJZHJYD - Бебешко кошче за съвместно спане с матрак, функция люлка, Сгъваема страни, Регулируема височина, Мрежести прозорци, Нощно бебешко кошче (б?

Нощна бебешко кошче RJZHJYD - Бебешко кошче за съвместно спане с матрак, функция люлка, Сгъваема страни, Регулируема височина,

BGN 6.46
Продукти

【Комфорт и останете близо до】- Детско прикроватное спане RJZHJYD, изработени от удобни и трайни материалиПлат надвишава стандарти за безопасност.Може да се използва като прикроватной нощни шкафчета до майка легла, което улеснява кърмене и смяна на памперси за през нощта. Какво ви улеснява грижи за дете, дори и посред нощ.Поддържайте комфорт и близостта на детето с родителите. 【Страничните стени от дишаща мрежа и подвижни мрежи против комари】 - и Двете страни са проектирани с отворени мрежи, които предоставят на бебета по-голям отдушник комфорт и визия.Благодарение на гладка страна може да се използва в прикроватном режим.Стабилна опора отдолу и удобен матрак от спалня дъска. сгъване mosquito net с цип надеждно да защитите вашето дете от нощен сън или защелкивания. 【Свалящ се и лесно преносим, както】 - Практично детско креватче може да се използва като раскладушку или като раскладушку за пътуване.Калъф подвижна, можете да махнете страничната кърпа и се изпират калъф в перална машина.Осигурете на децата си чисто и удобно място за почивка.Проста система за сгъване и удобна чанта позволяват да се направи детско креватче със себе си, където и да отидете. 【Заключващи се колела】- Тази детска седалка е оборудвана с 4 универсални колела, които лесно се прехвърля в различни стаи на къщата и от тях, и всяко колело е снабдено спирачка.Невероятно лесно и бързо да плетена детска люлка и в люлката, чрез промяна на ъгъла на наклона на колелата. 【Регулируема конструкция】-Той е изработен от високо алуминиева рама, лека и здрава.2 устройства за регулиране на височината, лесно се комбинират с родителската спалня.Също така е възможно да изберете по височина на масата за вечеря, дивана. детско креватче може да вдигне едностранно, детето ви да не разлее млякото.Можете да вдигна едната си страна по време на храненето на бебето, за детето е по-удобно да се пие.Име на продукта : Бебешко легло Материал : метал прилагането Сценарии : къща, спалня, хол, парк и т., Приложим възраст : 0-2 г. Характеристики : Сгъваема и преносима, регулируема функция.Голям слой за съхранение, на която могат да се поставят предмети от първа необходимост на детето, вече да не е елементарно.

R

Продукти в категория