.

.

JIAYIZ 4 Галлоновые Торби за боклук, 150 Торби за боклук на съвсем малък, Дебели Торби за боклук за Офиса, Дома, Баня, кофи за Боклук спални, Вътрешно външно използване (Бя?

JIAYIZ 4 Галлоновые Торби за боклук, 150 Торби за боклук на съвсем малък, Дебели Торби за боклук за Офиса, Дома, Баня, кофи за Боклук спални,

BGN 10.73
Продукти

【Капацитет от 4 литра】 Размер на торби за боклук на съвсем малък е 17,7x19,6 инча / 45x50 см обикновен размерЩе отговарят на различни кофи за боклук. 【Торба ЗА боклук на съвсем малък】 Разработен със здрави дръжки дантела прозорци, здрав шнур осигурява херметичност, надеждно улавя кофа за боклук и лесно може да бъде извлечен чрез бързо затягане на трайно дантела. 【Дизайн на точки на прекъсване】 Дизайн на точка на прекъсване може да си използва по-удобно, също така и дизайна на торбата за боклук в един свитък може да спестите място за съхранение. 【Многоцелеви】 Не само за малки кошчета за боклук вътрешна употреба (и за офис, кухня, хол, спалня, баня, премахване на памперси, хеликоптера на хартия и т.), Но и за външно приложение (котката пълнител, кучешки отпадъци, автомобилни боклук и т. 【Здрав ЧАНТА ЗА БОКЛУК】 Особено здрави двойни шевове предпазват от разкъсване, а общата структура на дъното не позволява течове.Противопоставя счупвания, Се съпротивлява на Теч, Се съпротивлява на пробиване. 【Капацитет от 4 литра】 Размер на торби за боклук на съвсем малък е 17,7x19,6 инча / 45x50 см обикновен размер.Ще отговарят на различни кофи за боклук. 【Торба ЗА боклук на съвсем малък】 Разработен със здрави дръжки дантела прозорци, здрав шнур осигурява херметичност, надеждно улавя кофа за боклук и лесно може да бъде извлечен чрез бързо затягане на трайно дантела. 【Дизайн на точки на прекъсване】 Дизайн на точка на прекъсване може да си използва по-удобно, също така и дизайна на торбата за боклук в един свитък може да спестите място за съхранение. 【Многоцелеви】 Не само за малки кошчета за боклук вътрешна употреба (и за офис, кухня, хол, спалня, баня, премахване на памперси, хеликоптера на хартия и т.), Но и за външно приложение (котката пълнител, кучешки отпадъци, автомобилни боклук и т. 【Здрав ЧАНТА ЗА БОКЛУК】 Особено здрави двойни шевове предпазват от разкъсване, а общата структура на дъното не позволява течове.Противопоставя счупвания, Се съпротивлява на Теч, Се съпротивлява на пробиване.Сверхценные торби за боклук Размер : 17,7x19,6 инча /45x50 см максимално натоварване : 10 кг / 22 паунда Количество : 15 бр / ролка * 10 Цвят : бял Материал : HDPE + мдг Капацитет : 4 литра, в торби за боклук Запечатани, много здрави и издръжливи.

R

Продукти в категория