.

.

HSJWOSA Модерен Домашен Мини-въздушен USB, Малък Настолен Вентилатор, Преносими и Мини USB Климатик, Охлаждащ Тъпо Вентилатора-Охладител за Въздух Овлажнител за (Цвят: B)

HSJWOSA Модерен Домашен Мини-въздушен USB, Малък Настолен Вентилатор, Преносими и Мини USB Климатик, Охлаждащ Тъпо Вентилатора-Охладител

BGN 2.00
Продукти

1 Заглавие : Електрическа Мини USB вентилатор без остриета с турбокомпресор под формата на мивки, Настолен вентилатор без остриета. Материали : ABS. Мивка красива модерен модел, преносима позволява да се наслаждавате на бриз по всяко време и на всяко място, да се постави на масата свеж и красив пейзаж!. USB зареждане, изключително преносима и удобна.Цвят : син Особености : 1. Заглавие : Електрическа Мини USB вентилатор без остриета, Настолен вентилатор с турбокомпресор във формата на мида, без да се остриета 2. Материали : ABS3. Мивка красиви модерни модели, преносима позволява да се наслаждавате на лек морски бриз по всяко време и на всяко място, сервируйте маса свежа и красива природа! 5. USB зареждане, изключително преносима и удобна 6. Приглушен звук и липсата на острието, липса на шум и опасност за ръце, не е нужно да се притеснявате, че децата дотянутся на острието и поранятся.Много по-безопасно 7. Край лъскав, не травмирует пръст, използването на възрастен и дете е много сигурно, поддържа мобилен източник на захранване за зареждане Bao за използване по всяко време и на всяко място!Включва : 1 x фен Широк спектър на приложение : много подходящ за личен охлаждане, къмпинг, активни занимания и т.

R

Продукти в категория