.

.

Тавана Лампа DarkHome с Подово Монтиране Ферма Полилеи, Селски Реколта Дървена Матово Черен Метален Полилей Кухненски осветителни Тела 2 Лампи E26 Лампа за Коридора Тра?

Тавана Лампа DarkHome с Подово Монтиране Ферма Полилеи, Селски Реколта Дървена Матово Черен Метален Полилей Кухненски осветителни

BGN 28.19
Продукти

Обща височина на осветителното тяло в селски стил : 12 инчаТип на основата : E26 [Лампа с нажежаема жичка в комплекта не е включен].БЕЗПЛАТНА ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Спестете своите пари за себе си!Не е необходимо да наемат електротехник за монтаж и окачване на тази полилеи.Имаме подробни инструкции за инсталиране, настройка на подходяща височина и кабелите, след това вкрутите крушки и гледайте колко красиво блести вашата стая!Гаранция за сигурността И надеждността - Посочено в UL, гаранция, връщане на пари от една година.Ние предлагаме безплатна стандартна доставка и подмяна излезе от строя изделия в рамките на една година.Ако имате някакви проблеми след получаване на стоката, не се притеснявайте, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.Стил : Традиционен/Класически/Под по-стари времена.Материал : Масивна Промытая дърво + превъзходен метал.Цвят : Черешово дърво + Черен Метал. Напрежение : 110-130 В променлив ток. Максимална мощност : 60 Вата. Размери : 13 W × 13,8 инча.Дървена дограма тази монтаж на таван лампа с полускрытым таван не само придава блестящ и привлекателен естетичен вид, но и да е здрав, което доказва, че при производството на този на продукта са използвани висококачествени материали и че тя се за трайност.

R

Продукти в категория