.

.

HOUKAI Nordic Мрамор Стенен Държач за кърпички, Тоалетни Кърпички, Хартиени Кърпи за ръце, Месинг Кука Закачалка за съхранение на Хотелски Аксесоари за Баня (Цвят: Onecolor, Р?

HOUKAI Nordic Мрамор Стенен Държач за кърпички, Тоалетни Кърпички, Хартиени Кърпи за ръце, Месинг Кука Закачалка за съхранение

BGN 364.09
Продукти

Край старателно полирани, са заоблени и са устойчиви на надраскванеМесинг материал, не е деформиран. Мрамор, керамична глазура, консистенция на твърда, гладка, прозрачна, и прах лесно се скрие;.Леко наклонете опашка, за хартиени кърпи не соскальзывали. дебели мрамор с дебелина 1,5 см надеждно съхранени.Край старателно полирани, са заоблени и са устойчиви на надраскване.Месинг материал, не е деформиран. Мрамор, керамична глазура, консистенция на твърда, гладка, прозрачна, и прах лесно се скрие;.Леко наклонете опашка, за хартиени кърпи не соскальзывали. дебели мрамор с дебелина 1,5 см надеждно съхранени.Край старателно полирани, са заоблени и са устойчиви на надраскване Материал Месинг не се деформират мрамор, керамична глазура, консистенция на твърда, гладка, прозрачна, в нея лесно скриване на прах; Леко наклоненный опашката предотвратява подхлъзването, хартиени кърпи 1,5 см дебели мрамор безопасно съхранение Материал : мрамор + месинг Цвят : бял, черен, зелен Размер : 18*12*9.5 Смупаковка включва : 1 държач за кърпички (други стоки в комплекта не са включени) Съвети : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения.Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.

R

Продукти в категория