.

.

PXTIDY Чорапи Quinceañera Подарък за рождения Ден на 15-годишен Тийнейджър, Подарък за Момиче-Пышника, Сладък Подарък на 15 години, петнадесет години Подарък за 15-годишни Мом?

PXTIDY Чорапи Quinceañera Подарък за рождения Ден на 15-годишен Тийнейджър, Подарък за Момиче-Пышника, Сладък Подарък на 15 години,

BGN 7.44
Продукти

памук еластичната закопчалката. 【ЕЖЕДНЕВНИ ЧОРАПИ С ЦИТАТ】Възли думите : 15 Quinceanera. 【КАЧЕСТВОТО на МАТЕРИАЛА】 Ние използваме 80% памук, 17% полиестер, 3% еластан, за да предоставим на нашите носкам мекота, комфорт, еластичност, дишане и добра кацане.Всички думи и снимки, зашит директно към носкам, а не е отпечатан, така че те не беля. 【Размер】 Един размер подходящ за повечето мъже и жени, унисекс дизайн подходящ както за американски, размери от 6 до 12. Высокоэластичный мек памук, дизайн на петите и чорап осигурява удобно издърпа през целия ден. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Нашите чорапи отлични за всекидневна употреба в офиса, училище и ежедневието.Просто носите на работа, на среща, парти, прочетете в библиотека или книжарница или бездельничайте у дома!Също така е подходящ за практикуване на спортове на открито, обувки, разходки, движение, пътуване, лов, риболов и др. 【ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ】 Подаръци от 15-ти Рожден ден, Дюли Аньос Подаръци За 15-ия Рожден ден За момичета, Разкошни Подаръци За момичета. еластичната закопчалката. 【ЕЖЕДНЕВНИ ЧОРАПИ С ЦИТАТ】Възли думите : 15 Quinceanera. 【КАЧЕСТВОТО на МАТЕРИАЛА】 Ние използваме 80% памук, 17% полиестер, 3% еластан, за да предоставим на нашите носкам мекота, комфорт, еластичност, дишане и добра кацане.Всички думи и снимки, зашит директно към носкам, а не е отпечатан, така че те не беля. 【Размер】 Един размер подходящ за повечето мъже и жени, унисекс дизайн подходящ както за американски, размери от 6 до 12. Высокоэластичный мек памук, дизайн на петите и чорап осигурява удобно издърпа през целия ден. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Нашите чорапи отлични за всекидневна употреба в офиса, училище и ежедневието.Просто носите на работа, на среща, парти, прочетете в библиотека или книжарница или бездельничайте у дома!Също така е подходящ за практикуване на спортове на открито, обувки, разходки, движение, пътуване, лов, риболов и др. 【ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ】 Подаръци от 15-ти рожден ден, Дюли Аньос Подаръци за 15-ия рожден ден за момичета, Разкошни подаръци за момичета. ❤Благодаря ви, че отделихте време да разгледате нашите чорапи ❤Удобен, мек, модерен и уникален дизайн; забавен текст, с чувство за хумор на долната част на чорапи.

R

Продукти в категория