.

.

Тава за Статуи, Тава за Десерт от смола, Сладки Тави за декор на стаята, за Съхранение на Бижута с Бонбони, Подаръци за дома, Розово/Синьо Украса за Надутой момичета (?

Тава за Статуи, Тава за Десерт от смола, Сладки Тави за декор на стаята, за Съхранение на Бижута с Бонбони, Подаръци за дома,

BGN 1.33
Продукти

? Висококачествен материал : фигурка за дома "Момиче" е изработена ръчно от смола материалТой не е лесно да избледнява и подходящ за продължителна употреба.Висококачествен тава за съхранение ще даде своя дом бои. ? Индивидуален декор : Нашият тава за съхранение на статуи идеална за работния плот, коридор, всекидневна, спалня, офис или на други места.Ние сме сигурни, че гостите трябва да похвалят вас, за вашият по-добър вкус. ? Многофункционалност : Тази фигура на момичето може да се използва не само като украшение, но и като тава за поставяне на напитки и леки закуски, а дори и за съхранение на ключове или бижута, пръстени. ? Идеален избор : Това е ново бижу, идеален за декорация на дома, както и идеален избор за подарък за вашите приятели, семейството на майка си в нов дом, рожден ден, сватба, фестивал, и т.? Обслужване на клиенти : Тази елегантна статуетка момиче е ценно допълнение към колекцията от произведения на изкуството.Ние обещаваме да осигури отлично обслужване на клиентите и да отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Вие не само се получи добър продукт, но и ще се насладите на най-доброто обслужване на клиентите!!. ? Висококачествен материал : фигурка за дома "Момиче" е изработена ръчно от смола материал.Той не е лесно да избледнява и подходящ за продължителна употреба.Висококачествен тава за съхранение ще даде своя дом бои. ? Индивидуален декор : Нашият тава за съхранение на статуи идеална за работния плот, коридор, всекидневна, спалня, офис или на други места.Ние сме сигурни, че гостите трябва да похвалят вас, за вашият по-добър вкус. ? Многофункционалност : Тази фигура на момичето може да се използва не само като украшение, но и като тава за поставяне на напитки и леки закуски, а дори и за съхранение на ключове или бижута, пръстени. ? Идеален избор : Това е ново бижу, идеален за декорация на дома, както и идеален избор за подарък за вашите приятели, семейството на майка си в нов дом, рожден ден, сватба, фестивал, и т.? Обслужване на клиенти : Тази елегантна статуетка момиче е ценно допълнение към колекцията от произведения на изкуството.Ние обещаваме да осигури отлично обслужване на клиентите и да отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория