.

.

JWW Медни Топло за топла Вода, Термос, Нощно бутилка голям Капацитет за съхранение с капак, топло на ръцете и на краката, Улесняваща Болка, Топла терапия (Цвят: Ръчна и?

JWW Медни Топло за топла Вода, Термос, Нощно бутилка голям Капацитет за съхранение с капак, топло на ръцете и на краката,

BGN 14.70
Продукти

♦ Висококачествени материали : Бутилка за гореща вода е изработена от висококачествени рафинирани мед, без мирис, нетоксична, тя е по-здрава и от него лесно се стичат вода ♦ Лесна за използване, запечатани бутилка за вода с широко гърло лесно се изпълва с.Можете да закупите бутилки за спално бельо различна в зависимост от вашите нужди. ♦ 2 стил, 1 : като гладка повърхност; 2 : За повърхността на процеса на резби, вземете със себе си на червено въже, дебели velvet калъф, силиконов калъф срещу изгаряния, сгъване фуния, резервни уплътнения и т. ♦ Многократно използване : бутилка с гореща вода, която може да се почиства, може да се използва за семейния живот, или можете да си подготвите мястото, на което ще ходи на работа, туризъм, къмпинг, партита и т. ♦ Може да се използва за нагряване на ръцете топли, краката, топло на корема, согревающих раменете, согревающей на гърба, согревающей кръста, облекчаване на болката, топла и студена терапия, която се използва за облекчаване на болката и студена зима. ♦ Висококачествени материали : Бутилка за гореща вода е изработена от висококачествени рафинирани мед, без мирис, нетоксична, тя е по-здрава и от него лесно се стичат вода. ♦ Лесна за използване, запечатани бутилка за вода с широко гърло лесно се изпълва с.Можете да закупите бутилки за спално бельо различна в зависимост от вашите нужди. ♦ 2 стил, 1 : като гладка повърхност; 2 : За повърхността на процеса на резби, вземете със себе си на червено въже, дебели velvet калъф, силиконов калъф срещу изгаряния, сгъване фуния, резервни уплътнения и т. ♦ Многократно използване : бутилка с гореща вода, която може да се почиства, може да се използва за семейния живот, или можете да си подготвите мястото, на което ще ходи на работа, туризъм, къмпинг, партита и т. ♦ Може да се използва за нагряване на ръцете топли, краката, топло на корема, согревающих раменете, согревающей на гърба, согревающей кръста, облекчаване на болката, топла и студена терапия, която се използва за облекчаване на болката и студена зима.Красива топло е предназначена за осигуряване на топлина, комфорт и облекчаване на болката, лесно се изпълва с топла вода чрез фунията, герметична, няма мирис и дълго ще запази вашата топлина.

R

Продукти в категория