.

.

Сменяеми втулки ToneGod AirPods Pro [3 чифта] за AirPods Pro, силиконови втулки с дупка за намаляване на шума, поставени в калъф за зареждане (размери S / M / L, бял)

Сменяеми втулки ToneGod AirPods Pro [3 чифта] за AirPods Pro, силиконови втулки с дупка за намаляване на шума, поставени в

BGN 3.33
Продукти

[Чисто нови силиконови ушни втулки, предназначени само за Air Pods Pro] Сменяеми ушни лайнери, специално проектирани за Airpods Pro, 3 размера (S, M, L) [Добро качество на звука] Тези уши Air Pods Pro не само осигуряват добра херметичност, трябваше да се откаже от част от външния шум, но могат и да се засили по-ниски честоти благодарение на вградената мрежа за намаляване на шума. [Здрав защитен екран Comport от прах] Противоскользящий силикон с по-твърда вътрешен пластмасов ръб за захващане Airpods.Всеки капачка за ушни притурки има вграден прахоустойчив екран. [Съвместим с Airpods Pro] Лесен монтаж, идеален за Airpods pro и в същото време подходящ за оригинален своята практика за зареждане на Air Pods Pro. [Mailto] 3 двойки * ушни плочки за Air Pods Pro, в комплекта са включени 3 размера (S / M / L). [Моля, имайте предвид] -Калъф за зареждане на Air Pods Pro и Air Pods Pro в комплекта не е включена. [Чисто нови силиконови ушни втулки, предназначени само за Air Pods Pro] Сменяеми ушни лайнери, специално проектирани за Airpods Pro, 3 размера (S, M, L). [Добро качество на звука] Тези уши Air Pods Pro не само осигуряват добра херметичност, трябваше да се откаже от част от външния шум, но могат и да се засили по-ниски честоти благодарение на вградената мрежа за намаляване на шума. [Здрав защитен екран Comport от прах] Противоскользящий силикон с по-твърда вътрешен пластмасов ръб за захващане Airpods.Всеки капачка за ушни притурки има вграден прахоустойчив екран. [Съвместим с Airpods Pro] Лесен монтаж, идеален за Airpods pro и в същото време подходящ за оригинален своята практика за зареждане на Air Pods Pro. [Mailto] 3 двойки * ушни плочки за Air Pods Pro, в комплекта са включени 3 размера (S / M / L). [Моля, имайте предвид] -Калъф за зареждане на Air Pods Pro и Air Pods Pro в комплекта не е включена.

R

Продукти в категория