.

.

Калъф за детски фотоапарат LTGEM, Съвместим с детска селфи-камера Seckton Upgrade, Твърд Защитен калъф за детски цифров фотоапарат за пътуване и съхранение вкъщи (сив)

Калъф за детски фотоапарат LTGEM, Съвместим с детска селфи-камера Seckton Upgrade, Твърд Защитен калъф за детски цифров фотоапарат за пътуване

BGN 2.00
Продукти

[Идеална за засаждане] Ние специално разработени този калъф за вашия фотоапарат seckton, кабел и SD карта (забележка : не е подходящ за Pro X2)Външни РАЗМЕРИ : 5,5 "L -4" W – 2,7" H. [Smart Protection] Калъфи за фотоапарат, изработени от висококачествен твърд материал EVA и трайно кадифе, осигуряват двойна защита от драскотини, вдлъбнатини, удари и падане. [Лесен за носене] Калъфи за фотоапарати се доставят с каишка за лесно пренасяне.Този калъф за носене лек и компактен, може да се вмести във вашата дамска чанта или багажа. [Обмислен дизайн] цип 360 ° позволява да поставите камерата в калъф и извадете я от своята практика.Вграден мрежест джоб за допълнителни кабели и други дребни необходими аксесоари. [Идеален подарък] Стилният и елегантен дизайн, който го прави изключителен. малка чанта за фотоапарата - най-добрият подарък за рожден ден, Коледа или празнични дни за вашите деца.(Само в случая!). [Идеална за засаждане] Ние специално разработени този калъф за вашия фотоапарат seckton, кабел и SD карта (забележка : не е подходящ за Pro X2).Външни РАЗМЕРИ : 5,5 "L -4" W – 2,7" H. [Smart Protection] Калъфи за фотоапарат, изработени от висококачествен твърд материал EVA и трайно кадифе, осигуряват двойна защита от драскотини, вдлъбнатини, удари и падане. [Лесен за носене] Калъфи за фотоапарати се доставят с каишка за лесно пренасяне.Този калъф за носене лек и компактен, може да се вмести във вашата дамска чанта или багажа. [Обмислен дизайн] цип 360 ° позволява да поставите камерата в калъф и извадете я от своята практика.Вграден мрежест джоб за допълнителни кабели и други дребни необходими аксесоари. [Идеален подарък] Стилният и елегантен дизайн, който го прави изключителен. малка чанта за фотоапарата - най-добрият подарък за рожден ден, Коледа или празнични дни за вашите деца.(Само в случая!).Само калъф (камерата в комплекта не са включени).

R

Продукти в категория