.

.

Камуфляжный молив случай Emelivor Октопод, Калъф за Моливи с Голям Капацитет, Чанти за Моливи с цип, молив случай, за Деца, Ученици, Момичета, Юноши, Момчета, Възрастни, О?

Камуфляжный молив случай Emelivor Октопод, Калъф за Моливи с Голям Капацитет, Чанти за Моливи с цип, молив случай, за Деца, Ученици, Момичета,

BGN 10.05
Продукти

* Съд за съхранение с ГОЛЯМ капацитет】 : Размер на пенала : 8,86x3,54x4,33 инча, който е с голямо пространство за съхранение, може да побере до 30-75 тънки моливи и ластиков, касети, компютри, стикери за бележки и други малки предметиТук можете да поставите почти всичко необходимо за студенти.Това са необходими учебни пособия за студенти. * 【Уникален дизайн】 : Този молив случай с 3 джоба с цип, основно джоба си, можете да съхранявате големи предмети, на 2 странични джобове с цип с еластична вкара чанта, може да се съхранява моливи, калкулатор, стикери и т. И вкара в чантичката с цип може да се съхранява гумички за триене, ленти и други малки предмети.Споделя и урежда различни предмети, така че да можете бързо и точно да намерите точно това, което ви трябва. * 【Здрав и издръжлив】 : Нашият молив случай е изработен от висококачествен найлонов плат, която е трайна и трайна срещу надраскване и истираний.Шевовете прошиты силни, ясни линии, които лесно се разбиват.Висококачествена гладка и здрава с цип, за лесно откриване и закрывающаяся, ефективно предотвратява падането на предмети. * 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА чанта】 : Преносим кутия за моливи - това е многофункционална чанта.Това може да бъде молив случай / чанта за канцеларски материали начално, прогимназия, гимназия или колеж (деца на възраст над 3 години).Също така може да се използва като чанта, косметичка, чанти за инструменти и много други за съхранение на други стоки от първа необходимост за мъже, жени, възрастни и заведения за хранене аксесоари.Идеален за офис, училище, у дома и при пътуване. * 【НЕОБИЧАЕН ПОДАРЪК】 : С красиви щампи, красив и стилен.Това е идеален подарък момчета, момичета, юноши, възрастни, артисти, писатели, семейство и приятели на абитуриентски бал, подарък за рожден ден, връщане в училище, пътни принадлежности, канцеларски материали и т. (Само кутия за дискове, моливи в комплекта не са включени).Параметри : РАЗМЕР : 22,5x9x11 см /8,86x3,54x4,33 инча Материал : найлон Помещение включва : 1x молив случай (само за носене, молив в комплекта не са включени) Подходящо : ученици (за деца на възраст над 3 години), за възрастен, на художници, дизайнери ПРИЛАГАНЕТО на : училище, дом, офис, изкуство, пътуване Характеристики : * Голям капацитет : -побира до 30-75 тънки моливи и ластиков, тиксо, телбод, калкулатори и други малки предмети.

R

Продукти в категория