.

.

Мини-Овлажнител 650 мл, Малки Преносими Овлажнители със студена Мъгла, Овлажнител за растенията на закрито с Ночником, USB Персонален Настолен Овлажнител за спални, П?

Мини-Овлажнител 650 мл, Малки Преносими Овлажнители със студена Мъгла, Овлажнител за растенията на закрито с Ночником, USB Персонален

BGN 8.00
Продукти

【Конструкция с двоен спрей】 Конструкция с двойно със спрей, двойна влажност, за да ви предпази от изсушаванеМожете да изберете единични или двойни спрей в зависимост от времето и околната среда и да се насладите на комфортна влажност на въздуха. 【Безопасен преносим овлажнител на въздуха】 Този овлажнител за растенията, със защита от недостиг на електроенергия и вода е много сигурно за всички членове на семейството.при недостиг на електроенергия или вода, той ще ви напомня за този светлинен сигнал и автоматично ще се изключи. 【Тиха работа и регулируема нощна светлина 】 Звук мини-овлажнители за спалня е много тих -34 db. приятна нощна светлина може да се регулира, му липсва в 12 часа в режим на един спрей, насладете се на спокоен и комфортен сън през цялата нощ. 【Акумулаторна батерия Usb вентилатор Лесен за използване】 Овлажнител на въздуха за пътуване с два бутона, по един за пръскане овлажнител, друга за нощни лампи.Той е лесен за използване, отворете горния капак, за да добавите вода и пръскане не ще прерываться, не е необходимо изключване. 【Гаранция и сервизно обслужване】 Моля, не добавяйте етерично масло или парфюм, моля, използвайте директно вода от чешмата.Ако нещо не е наред с личните влагозадържащ или нещо смесва с тях, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро. • Портативен размер, опростен дизайн. • Двойно пръскане, можете да изберете одинарное пръскане или двойно пръскане в зависимост от различните атмосферните условия и околната среда. • Интелигентен сензор за нивото на водата е безопасно за всички потребители, той има защита от недостиг на електроенергия и вода. • Регулируемо фоновото осветление на настроението, 7-цветен led светлини и приятна нощна светлина. 1-во натиснете dual mist, 2-ри натиснете наляво port mist on, докато дясното порт спрян. 3-та щракнете върху включване на замъгляване на дясното пристанище, а лявата порт спри. 4-то натискането на ляв пристанище и на правото порт редуващи се пръска. 5-то натискане на предназначен за прекъсване на мъглата. 1-во натиснете 7 режим на цветен градиент, в този режим вие можете да се справите с един цвят, като щракнете върху бутона в продължение на 3 секунди.

R

Продукти в категория