.

.

Кабел BSTKEECL VR Link 16 ФУТА за Oculus /Oculus 2, бърза настройка и пренос на данни с PC, USB, 3.2 Gen1 5 Gbit/s Type C USB Type A, за виртуална слушалки и слот PC (черен)

Кабел BSTKEECL VR Link 16 ФУТА за Oculus /Oculus 2, бърза настройка и пренос на данни с PC, USB, 3.2 Gen1 5 Gbit/s Type C

BGN 6.53
Продукти

За Oculus Quest 2 : кабел BSTKEECL Metal VR линк свързва Oculus Quest 2 към КОМПЮТЪР, което ви позволява да използвате всички приложения Oculus Rift и игри Steam VR, осигуряване на добра работа с виртуалната реалност на вашия КОМПЮТЪРТук можете да избирате между два цвята : черно и бяло, които идеално се съчетават по кабел със слушалки Quest 2.Гъвкав кабел с дължина 16 метра : Достига 16 метра в дължина, този кабел ви осигурява максимална свобода на движение без ограничения, когато вие потъвате в света на виртуалната реалност.Безопасно зареждане и високоскоростен пренос на : кабел за виртуална реалност поддържа скорост на предаване на данни в USB 3,2, а максимален ток на зареждане е 3 А. е Стабилна синхронизация на данни и непрекъснат ток осигуряват плавен процес на игра във виртуална реалност.Може ли да се зарежда по време на игра, зависи от изходната мощност на USB порт слот на КОМПЮТЪРА. Ъгъл на наклон 90 градуса : L-образна порт Type-C удобни, подходящи за слушалки Quest VR.Включени в комплекта колани сигурно фиксирани кабели и Търсене, като предотвратява изключване по време на движение.Какво получавате : Кабел BSTKEECL VR линк е направен от траен материал, който може свободно да се огъват, без изстискване.Ние предлагаме гаранция и приятелска услуга за поддръжка на клиенти на този кабел за свързване в рамките на 2 години.Съвети за закупуването на кабел oculus quest 1/2 линк,. Проверете своя UPC, за да сте сигурни, че той отговаря на изискванията на Oculus Линк. Уверете се, че вашият софтуер е последната версия. Изключете Въздушна връзка. В случай на повреда, моля опитайте отново. особено при ниско ниво на зареждане на батерията.

R

Продукти в категория