.

.

Yonput 1 БР. Противоскользящий гумена подложка за арматурното табло на автомобила, Топлоустойчива подложка от PVC с размер 10,6 х 5,9 инча, Универсален за автомобили, мобил?

Yonput 1 БР. Противоскользящий гумена подложка за арматурното табло на автомобила, Топлоустойчива подложка от PVC с размер 10,6

BGN 3.99
Продукти

? Здрав материал : Мини подложки са произведени от екологично чист материал PVC /PU, без мирис, с леко усещане и леко текстурированным дизайн, за да направите колата си по-стилни и красивиОсвен това, траен материал, което го прави много устойчиво на топлина и студ и позволява да се адаптират към всякакви тежки метеорологични условия през цялата година. ? Противоскользящий : използването на технологии нано black осигурява силна адсорбция, не оставя следи, не е лесно пада, да се адаптира към различните стимули шофиране и неравен път, е безопасен и стабилен през целия път.Устойчива на плъзгане уплътнител е устойчив на висока температура и прегряване. ? Перфектен размер : 10,6 "x 5,9" и 15,7 "x 7,9" - с перфектен размер за арматурното табло.Идеален размер за поставяне на повечето обекти и предлагаме два размера по-голям брой алтернативи. ? Мултифункционалност : богат на функции подобрена определяне на тампон, можете да съхранявате малки предмети у дома, в офиса и на много други места, като например дистанционно управление, камера, телефон, бутилка, дръжка, слънчеви очила, ключове, огледало, чаша и така нататък.Той също може да се използва като мебелни гарнитури, килим лента и лепкав вливат в гел почистващо средство за отстраняване на прах и козина от домашни любимци с дрехи и компютри. ? Лесна употреба и почистване : Той е много лесен за използване и не изисква никакви действия по инсталиране, просто приклеиваете го на всяка гладка, равна повърхност, и сте готови за работа.Когато той замърсени, можете да го почистите с вода, и никакви химични вещества не се изисква.Когато е суха, студена влага ще се върне, и тогава ще можете да я използвате повече от хиляда пъти. ? Здрав материал : Мини подложки са произведени от екологично чист материал PVC /PU, без мирис, с леко усещане и леко текстурированным дизайн, за да направите колата си по-стилни и красиви.Освен това, траен материал, което го прави много устойчиво на топлина и студ и позволява да се адаптират към всякакви тежки метеорологични условия през цялата година. ? Противоскользящий : използването на технологии нано black осигурява силна адсорбция, не оставя следи, не е лесно пада, да се адаптира към различните стимули шофиране и неравен път, е безопасен и стабилен през целия път.

R

Продукти в категория