.

.

SCINIC All Day Fine Pore Peel Off Pack 3,38 течни унции | Четка За почистване на зъбите | Комплект с Глина За прочистване на порите | Лечебна маска | Почиства Запушени порите, изглажда к?

SCINIC All Day Fine Pore Peel Off Pack 3,38 течни унции | Четка За почистване на зъбите | Комплект с Глина За прочистване на

BGN 1.00
Продукти

АВОКУТАВУЛКАНИЧЕН ПЕПЕЛ. ВЛАЖЕН МИР, НАПРИМЕР, ЕКСТРАКТ ОТ ПЛОД НА ЛИМОН. просто нанесете И ИЗТРИЙТЕ! успокоява КОЖАТА, За ПОДОБРЯВАНЕ на ГРИМ - Ефективно премахване на себум и черните точки и мъртвите клетки на кожата и пълно изравняване на текстурата на кожата.СИЛНО УСВОЯВАНЕТО на СЕБУМ, МЪРТВИ КОЖНИ КЛЕТКИ И ЗАМЪРСЯВАНИЯ - Усвояването на черни точки, натрупали мъртвите кожни клетки и мазнините Едновременно.МАТ АККУРАТНАЯ КОЖА С ГРИЖАТА ЗА ПОРИТЕ - с Матирано покритие, Без използване на блажна попивателна хартия.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ МАСКА ЗА ЕФЕКТИВНО ОТСТРАНЯВАНЕ на ЗАМЪРСЯВАНИЯ - По-малко, като отшелушивающая маска вливат в гел тип се втвърдява, тя се придържа към скопившимся омертвевшим на клетките на кожата, кожному салу и угрям.Заздравява и изглажда порите - Вещества за грижа за кожата Pro и себум Прави кожата гладка.SCINIC ALL DAY FINE PORE PEEL OFF ОПАКОВКА от 100 мл. просто се прилага И изтрийте! гладките КОЖАТА За по-добър ГРИМ.При хора с много тънка коса по лицето или, когато се прилага тънка чувствителна кожа около очите или по протежение на линията на растежа на косата теглене на маската може да предизвика дразнене.Хората с чувствителна кожа трябва да се тънък слой да се нанесе лосион за тяло или крем преди употреба на опаковки.

R

Продукти в категория