.

.

Ирландски келтски броеници от паракорда, големи и тежки, силни мъжки броеници с 8 мм сребрист цвят с метални мъниста, 2 вида бод и чанта на съвсем малък с принтом. Вкл?

Ирландски келтски броеници от паракорда, големи и тежки, силни мъжки броеници с 8 мм сребрист цвят с метални мъниста, 2 вида бод

BGN 2.00
Продукти

УНИКАЛНИ БРОЕНИЦИ : произведени от ирландско зелено паракорда (найлон въжета) и сверхпрочных метални мъниста гематитового сив цвят Селтик е разпънат на кръст във формата на сребърна плоча 2 "L с медал на Св. Патрик и украса под формата на медали "Чудо" в центъра.Мъниста от МЕТАЛЕН СРЕБРО : 8 мм, метални мъниста от гематита (калаено-или тъмно-сребрист оттенък).ТЕЖКИ И извънгабаритни Тези броеница с дължина 15,5 инча с метални мъниста трайни, красиви и ще ви накарат да се весомость на вашите молитви.ВКЛЮЧВА МОЛИТВЕНАТА КАРТА : Красиво опакован в ЛАМИНИРАН КАРТИЧКА със златни инкрустации от фолио и цветно изображение на Свети Патрик отпред и ирландски благословии на гърба.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : идеален за религиозни празници (коледа причастие, кръщение, RCIA, конфирмация). Ще стане вдъхновяващо подарък за момчета, мъже, как ирландски, така и неирландцев!Идеален е за Деня на бащите, рожденни Дни или за лична употреба (молитва, декорации и бижута).

R

Продукти в категория