.

.

Hybsk Лесно Премахва етикети за фризера - За съхранение на замразени продукти 100 бр. Етикети, които не оставят лепкави следи след употреба (тип 1)

Hybsk Лесно Премахва етикети за фризера - За съхранение на замразени продукти 100 бр. Етикети, които не оставят лепкави следи след

BGN 2.67
Продукти

√ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ - Етикети за фризера с размери 60 х 30 мм Само 10 листа, 10 стикери на лист, само на 100 стикери. √ ШИРОКА ГЪВКАВОСТ - Маркируйте и датируйте продукти от фризера.Сигурно за фризери, охладители и сухи складови помещения.Опростете процеси запаси и осигуряване на правилната ротация на продуктите. √ ПОДВИЖНИ и ВОДОУСТОЙЧИВ - достатъчно, за да останат на всяка повърхност и се чисти, не се разкъсва на малки парченца и не оставя неприятни следи, подходяща за контейнери за многократно използване.Тези етикети е водоустойчив, можете лесно да избършете капки вода с банките, без да вредят на етикета. √ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Повдигна стикер от поименно, внимателно отклейте и залепете за надеждно поставяне върху гладки повърхности. √ ВИСОКО КАЧЕСТВО - Качествени здрави самозалепващи лепкавите етикети постоянно действие.Тези етикети са безопасни за хладилници и фризери - идеална за залепване на етикети на бутилки, кутии, контейнери за съхранение на багаж, кофи за боклук и др. √ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ - Етикети за фризера размери 60х30 mm. Само 10 листа, 10 стикери на лист, само на 100 стикери. √ ШИРОКА ГЪВКАВОСТ - Маркируйте и датируйте продукти от фризера.Сигурно за фризери, охладители и сухи складови помещения.Опростете процеси запаси и осигуряване на правилната ротация на продуктите. √ ПОДВИЖНИ и ВОДОУСТОЙЧИВ - достатъчно, за да останат на всяка повърхност и се чисти, не се разкъсва на малки парченца и не оставя неприятни следи, подходяща за контейнери за многократно използване.Тези етикети е водоустойчив, можете лесно да избършете капки вода с банките, без да вредят на етикета. √ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Повдигна стикер от поименно, внимателно отклейте и залепете за надеждно поставяне върху гладки повърхности. √ ВИСОКО КАЧЕСТВО - Качествени здрави самозалепващи лепкавите етикети постоянно действие.Тези етикети са безопасни за хладилници и фризери - идеална за залепване на етикети на бутилки, кутии, контейнери за съхранение на багаж, кофи за боклук и др.

R

Продукти в категория