.

.

Стъклени Чаши YARDWE Стъклени Чаши Голи Жени на Коктейлна Чаша В телесната Форма на Чаши За Мартини Чаши за Вино на Чаша за Шампанско Чаши за Уиски за Дома, моминско па?

Стъклени Чаши YARDWE Стъклени Чаши Голи Жени на Коктейлна Чаша В телесната Форма на Чаши За Мартини Чаши за Вино на Чаша за Шампанско Чаши

BGN 6.63
Продукти

чаши за пиене Му материал е безопасен и безвреден за околната среда, а също и много здрава за по-дълга употреба чаши за чай с лед, имат широк спектър от приложения, можете да ги използвате самостоятелно или подарък на приятел. чаши за напитки без примеси, красива форма, елегантен външен вид, фина изработка, удобни на допир. чашите за шампанско може да се използва както у дома, така и в страната, те са трайни и издръжливи.чаша за коктейли Дизайн на външния вид на новия и уникален, има добър декоративен ефект по време на пиене. чаши за пиене Му материал е безопасен и безвреден за околната среда, а също и много е здрава за по-дълга употреба.чаши за чай с лед, с които разполагат с широка гама от използването, можете да го използвате сами или подарък на приятел. чаши за напитки без примеси, красива форма, елегантен външен вид, фина изработка, удобни на допир. чашите за шампанско може да се използва както у дома, така и в страната, те са трайни и издръжливи. чаша за коктейли Дизайн на външния вид на новия и уникален, има добър декоративен ефект по време на пиене.Характеристики - Цвят : прозрачен. Материал : Стъкло. Размер : около 23,00 X6,00 X6,00 см. / 9,04 X2,36 X2,36 инча.Пратката включва в себе си - 1 х чаша.

R

Продукти в категория