.

.

Cabilock 9 бр. Чанта за картофи, Пликове за зеленчуци, Мрежести торбички за зеленчуци: Чанта за Чесън, Дишаща Стенен монтаж Опаковка за лък, Органайзер за боклук и Картоф?

Cabilock 9 бр. Чанта за картофи, Пликове за зеленчуци, Мрежести торбички за зеленчуци: Чанта за Чесън, Дишаща Стенен монтаж Опаковка за лък,

BGN 3.00
Продукти

polyesterМоющаяся чанта за организиране на : Изработени от материали с добра здравина и химическа устойчивост.Органайзер за кухненски пакети за продукта : С извънбордов дизайн окото на чантата, вентилационна (противовакуумна) канална, дишаща, идеална за съхранение на плодове и зеленчуци.Чанта за съхранение на всички всячины : за Многократна употреба и пере чанти са лесни за използване и са най-добрата алтернатива да бъде еднократен пластмасово опаковките.Окачен пакет за зеленчуци : материал е достатъчно тънък, за да се търкаля в пакет почти джобен размер, която лесно да се премахне или да се съхранява в чанта, раница или кола.Държач за чесън : Кухи дизайн, дишаща и вентилирани, може ефективно да развалят плодове и зеленчуци.Моющаяся чанта за организиране на : Изработени от материали с добра здравина и химическа устойчивост.Органайзер за кухненски пакети за продукта : С извънбордов дизайн окото на чантата, вентилационна (противовакуумна) канална, дишаща, идеална за съхранение на плодове и зеленчуци.Чанта за съхранение на всички всячины : за Многократна употреба и пере чанти са лесни за използване и са най-добрата алтернатива да бъде еднократен пластмасово опаковките.Окачен пакет за зеленчуци : материал е достатъчно тънък, за да се търкаля в пакет почти джобен размер, която лесно да се премахне или да се съхранява в чанта, раница или кола.Държач за чесън : Кухи дизайн, дишаща и вентилирани, може ефективно да развалят плодове и зеленчуци.Пратката включва 9 x чанти за съхранение на Функции - Материал : кухненски мрежест органайзер от полиестер. - Лесно можете да се съхраняват кореноплодни зеленчуци, като лук, картофи и чесън в големи чанти за съхранение. - Цвят : органайзер за кухненски хранителни чанти в различни цветове. - За многократна употреба мрежести торбички, -удобен, благодарение на сетчатому дизайн, лесен за използване мрежест пакет за чесън. - Размер : 40,00 X11,50 X0,50 см. /15,72 X4,52 X0,20 см Чанта за съхранение на всички всячины. - Достатъчно капацитет за съхранение на зеленчуци, плодове, храни, аксесоари за баня и други повторното използване на опаковки за продукти. - Материал достатъчно тънък, за да се търкаля в опаковката почти джобен размер, която лесно да се премахне или да се съхранява в чанта, раница или автомобилни памучни торби за лък.

R

Продукти в категория