.

.

MR. COVER Трайни калъфи за столове за тераса, калъф за дълбока седалка за всекидневната, 32 W x 37D x 36H См, Сверхпрочный Водоустойчив, класически черен (2)

MR. COVER Трайни калъфи за столове за тераса, калъф за дълбока седалка за всекидневната, 32 W x 37D x 36H См, Сверхпрочный Водоустойчив,

BGN 0.33
Продукти

【Впечатляващо качество】 Калъф MRCOVER е изработен от надеждни водоустойчив полиестер в съчетание с висока плътност на плетене, по-тежък и дебел. 【Приложим размер на】 Подходящ за столове за тераса в диапазон от размери 32 инча, 37 инча в дълбочина и 36 сантиметра височина. 【Много функции】До чехлу са приложени всички необходими данни, включително и ветроупорен завязки и регулируеми катарами, устойчиви на вода вентилационни отвори и удобни дръжки. 【Класически стил】 Добре обмислен тъкани колан в класически черен цвят придават тайнствен вид на вътрешното дворику, задния двор и градина. 【Безгрижно опит】 MR.COVER осигурява връщане на парите в рамките на 30 дни и ограничена гаранция от 365 дни.Малко може да бъде по-добре, отколкото възможността да се насладите на почивката си на открито, без да излизате от вашия двор или тераса. Защита на вашите мебели, необходими за поддържане на вашия начин на живот на открито.Мебелни седалките MR.COVER са предназначени за защита на вашата градинска мебел от резки промени на uv лъчи, дъжд, сняг и лед.Ние се стремим към това, че на закупения от вас висококачествен калъф наистина дополнял живота си.

R

Продукти в категория