.

.

Кристално чист калъф Bokoo за Samsung Galaxy S22.Меки Монтиране на Прозрачни Пластмасови Калъфи от TPU със Защитно Силиконово покритие за Samsung S22 [Тънък и удобен за улавяне] [уст?

Кристално чист калъф Bokoo за Samsung Galaxy S22.Меки Монтиране на Прозрачни Пластмасови Калъфи от TPU със Защитно Силиконово

BGN 29.82
Продукти

[Кристално чист и здрав калъф] - Кристално чиста капачка показва оригиналния цвят на вашия Samsung S22Добра защита, когато това не е тромава, лесно се побира в джоба, този калъф е с удобен захват за телефон. [Повдигнати защита на камерата и на екрана] -Калъф Samsung Galaxy S22 с выступом камери на 2 мм и оптимистичен рамка на 1,5 mm за защита на телефона от вдлъбнатини и драскотини. [Деколтета добре подравнени, а на капака на бутоните са приятни на допир] -Изрезки за микрофон, слушалки и зарядно устройство е наистина точни.Заради красивите вырезам бутони на Samsung Galaxy S22 лесно да се отговори. [Защита от пръстови отпечатъци и нескользящая ръкохватка]-Мек TPU осигурява надеждна нескользящую дръжка, предназначена за текстови съобщения, игри и селфи.Подобрен сверхчистый корпус с добавянето на изключителен покритие срещу пръстови отпечатъци ви дава възможност за ефективно намаляване на количеството на остатъци от пръстови отпечатъци и да се осигури Samsung S22 case дълготрайна чистота. [МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА] -Калъф Bokoo за Samsung Galaxy S22 тествана на падане от височина 6 метра под 26 различни ъгли на военния проба. [Кристално чист и здрав калъф] - Кристално чиста капачка показва оригиналния цвят на вашия Samsung S22.Добра защита, когато това не е тромава, лесно се побира в джоба, този калъф е с удобен захват за телефон. [Повдигнати защита на камерата и на екрана] -Калъф Samsung Galaxy S22 с выступом камери на 2 мм и оптимистичен рамка на 1,5 mm за защита на телефона от вдлъбнатини и драскотини. [Деколтета добре подравнени, а на капака на бутоните са приятни на допир] -Изрезки за микрофон, слушалки и зарядно устройство е наистина точни.Заради красивите вырезам бутони на Samsung Galaxy S22 лесно да се отговори. [Защита от пръстови отпечатъци и нескользящая ръкохватка]-Мек TPU осигурява надеждна нескользящую дръжка, предназначена за текстови съобщения, игри и селфи.Подобрен сверхчистый корпус с добавянето на изключителен покритие срещу пръстови отпечатъци ви дава възможност за ефективно намаляване на количеството на остатъци от пръстови отпечатъци и да се осигури Samsung S22 case дълготрайна чистота. [МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА] -Калъф Bokoo за Samsung Galaxy S22 тествана на падане от височина 6 метра под 26 различни ъгли на военния проба.

R

Продукти в категория