.

.

Hemoton 8 бр. Бебешка Кърпа за Лице, Хавлиени Кърпи за почистване, Гъба за лице, подходяща за кожата Кърпа, Муслиновое Детско Кърпи, Пере и Кърпи За Новородени, Кърпа за П?

Hemoton 8 бр. Бебешка Кърпа за Лице, Хавлиени Кърпи за почистване, Гъба за лице, подходяща за кожата Кърпа, Муслиновое Детско Кърпи,

BGN 2.00
Продукти

БЕБЕШКА хавлиена КЪРПА - След правилното измиване и сушене на кърпи за ръце ще останат меки натурални ДЕТСКИ салфетки - те изглеждат като коприна по кожата на бебето и бързо да изсъхне.УДОБНА ГЪБА - Нашите чаршафи за пране на хипоалергенни и са изработени от памук, което ги прави екологично чисти.МУСЛИНОВАЯ ГЪБА - изработени от 6 слоя памучна прежда, запазва влагата, экологична и е полезна за здравето, а също така абсорбира влагата.ПАМУЧНО МНОГО мека КЪРПА ДЕТСКО - Ни кърпи за лице са произведени от 6 слоя памучна прежда, което гарантира дълготрайност на меки кърпи за лице.БЕБЕШКА хавлиена КЪРПА - След правилното измиване и сушене на кърпи за ръце ще останат меки. натурални ДЕТСКИ салфетки - те изглеждат като коприна по кожата на бебето и бързо да изсъхне.УДОБНА ГЪБА - Нашите чаршафи за пране на хипоалергенни и са изработени от памук, което ги прави екологично чисти.МУСЛИНОВАЯ ГЪБА - изработени от 6 слоя памучна прежда, запазва влагата, экологична и е полезна за здравето, а също така абсорбира влагата.ПАМУЧНО МНОГО мека КЪРПА ДЕТСКО - Ни кърпи за лице са произведени от 6 слоя памучна прежда, което гарантира дълготрайност на меки кърпи за лице.Осъществяване Списък 8 x детски чаршафи Характеристики - Размер : 30,00 X30,00 X0,50 см / 11,79 X11,79 X0,20 инча, памучни кърпи за лице. - Цвят : Както е показано На Кърпа за лице. - Материал : Памучни Кърпи за Новородени. - приятен за кожата, абсорбира влагата и диша.Не се притеснявайте за поцарапанном кърпа слюнката на бебето. - Целият памукът е мек, шест слоя памучна прежда, добро водопоглъщаемост, меки детски гъба без флуоресцентни вещества. - Износоустойчиви и се почистват лесно стираемые и сухи, пухкави и меки детски муслиновые гъба. - Когато изляза някъде със семействата си, можете просто да се търкаля го, за да сложи в чантата си, това е наистина удобно Кърпа за баня. - Тези детски гъба може да бъде под формата на банного кърпи, салфетки от оригване, гъба или дори детски чаршафи за еднократна употреба, памук, изключително мек детски чаршафи.Информация за стоки, Детски памучни салфетки Бързо ще стане вашия любим предмет за ежедневна употреба.Кърпа за новородени Дръжте лицето и тялото си в чистота, без да се притеснявате за това, че сте поцарапаете кожата нежна.

R

Продукти в категория