.

.

Ausugar 5-Крак Высокоотражающий Тактически Каишка За Дресура на Кучета, Бънджи-Каишка с 2 Дръжки за Управление, Быстроразъемные Найлонови Каишки, Въже (Розов)

Ausugar 5-Крак Высокоотражающий Тактически Каишка За Дресура на Кучета, Бънджи-Каишка с 2 Дръжки за Управление, Быстроразъемные

BGN 0.33
Продукти

【ЗДРАВ И ЛЕК МАТЕРИАЛ】Този тактически каишка за кучета е изработена от висококачествен и траен нейлонового материал с метална катарамаПодходящ за дресура на кучета или ежедневния живот. това кученце бънджи-каишка е добър избор за всички видове кучета. 【ДВЕ КОПЧЕТА за УПРАВЛЕНИЕ на】Каишка за дресура на кучета има две дръжки.Дръжката в края на каишка осигурява допълнителна свобода по време на разходка или екскурзия, както и мека дръжка в близост до ошейником кучето ви позволява да затегнете предпазните колани, за да се осигури на кучето по време на шофиране на автомобила, както и ви дава бърз и надежден контрол върху кучето, когато това е необходимо.Двойни дръжки осигуряват допълнителна сигурност. 【Идеална еластичност】 Каишка за дресура на кучета е разработен с помощта на омекотяване бънджи каишка, който дава на вашето куче голяма свобода и това е напълно под ваш контрол.Достатъчно стречинг ще намали риска от травми и да повиши комфорта.(Дължина : 3,7 метра-5,4 метра;Широчина : 2,5 см / 1 инч). 【Се ИЗПОЛЗВА с】 Отлично се съчетава с други тактически ошейником за кучета или тактически шлейкой за кучета.Каишка military dog може да се използва за кучета средни и големи размери, както и за някои малки кучета.Идеален за разходки, тренировки на открито, туризъм, лов, джогинг. 【Гаранция за качество】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез ЗАМЯНА или пълно връщане на парите в рамките на 90 дни.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля, изпратете ни имейл и ние го оправим за вас. 【ЗДРАВ И ЛЕК МАТЕРИАЛ】Този тактически каишка за кучета е изработена от висококачествен и траен нейлонового материал с метална катарама.Подходящ за дресура на кучета или ежедневния живот. това кученце бънджи-каишка е добър избор за всички видове кучета. 【ДВЕ КОПЧЕТА за УПРАВЛЕНИЕ на】Каишка за дресура на кучета има две дръжки.Дръжката в края на каишка осигурява допълнителна свобода по време на разходка или екскурзия, както и мека дръжка в близост до ошейником кучето ви позволява да затегнете предпазните колани, за да се осигури на кучето по време на шофиране на автомобила, както и ви дава бърз и надежден контрол върху кучето, когато това е необходимо.Двойни дръжки осигуряват допълнителна сигурност. 【Идеална еластичност】 Каишка за дресура на кучета е разработен с помощта на омекотяване бънджи каишка, който дава на вашето куче голяма свобода и това е напълно под ваш контрол.Достатъчно стречинг ще намали риска от травми и да повиши комфорта.(Дължина : 3,7 метра-5,4 метра;Широчина : 2,5 см / 1 инч). 【Се ИЗПОЛЗВА с】 Отлично се съчетава с други тактически ошейником за кучета или тактически шлейкой за кучета.

R

Продукти в категория