.

.

DOITOOL Стенен рафт Стенен рафт 2 елемента Държач за Хартия Полк Диспенсер с Монтиране на стена Тоалетна Баня Рафтове За Съхранение на Рафт От Неръждаема Стомана Рафт ?

DOITOOL Стенен рафт Стенен рафт 2 елемента Държач за Хартия Полк Диспенсер с Монтиране на стена Тоалетна Баня Рафтове За

BGN 35.02
Продукти

Държач за тоалетна ХАРТИЯ за БАНЯ - срок за съхранение е достатъчно стабилна носеща способност, можете да поставите телефон, очила, портфейли, часовници и други малки предметиПоставка за тоалетна ХАРТИЯ С рафт - Благодарение на учени дизайн на тоалетна хартия лесно се пада от притежателя, можете да сте сигурни в нейното използване.Държач за тоалетна хартия от неръждаема стомана-с Материали от неръждаема стомана с добро качество на изработка, лесно изчезват, деформирани или поддържат продължителна употреба.ДЪРЖАЧ за тоалетна ХАРТИЯ С рафт - Стенен дизайн, спестяващ има много място, този държач за тоалетна хартия допринася за вашата баня минималистичен стил.Поставка за тоалетна хартия в банята-не е за съхранение на тоалетна хартия, но също и за съхранение на мобилни телефони, мокри кърпички, цигари, пепелници, часовници, очила,. Списък на опаковки 2 x държач за тоалетна хартия Функции - Дизайн за монтиране на стена, спестява много място, тази поставка за тоалетна хартия придава минималистичен стил настенному на притежателя за тоалетна хартия в банята. -Материали от неръждаема стомана с добро качество на изработка, лесно изчезват, деформирани или поддържат продължително използване на багажник за тоалетна хартия от неръждаема стомана. - Лесно подвешивается тоалетна хартия, не е лесно пада, много е удобно за вас да се използват без спокойствие багажник за притежателя на тоалетна хартия. - Цвят : черен държач за тоалетна хартия в банята - Размер : 20,60 X17,00 X12,50 см / 8,10 X6,68 X4 диспенсер за хартия в банята. -Материал : Неръждаема стомана държач за тоалетна хартия от неръждаема стомана - Държач за тоалетна хартия с рафтове за съхранение на трудно ръждясва, идеален за употреба в домашни и хотелски бани за съхранение на тоалетна хартия. - Срок за съхранение е с доста висока носеща способност, върху него може да поставите мобилен телефон, очила, портфейли, часовници и други малки предмети, държач за тоалетна хартия.Описание на продукта Стенен държач за тоалетна хартия Е професионален и преносим държач за тоалетна хартия, произведена от материали от неръждаема стомана, безопасен и с капацитет за дълъг срок на експлоатация, без леки щети.

R

Продукти в категория