.

.

Beriflai Организаторите и съхранение под мивката, 2 опаковки, Прибиращи Организаторите за Шкафове, Разтегателен Кабинет, Органайзер за Кошници, 2-Уровневое Хранилище з?

Beriflai Организаторите и съхранение под мивката, 2 опаковки, Прибиращи Организаторите за Шкафове, Разтегателен Кабинет,

BGN 14.40
Продукти

Сгъваем дизайн и удобна за използване Стабилна структура, здрава и трайна.Изискан кух дизайн и липсата на натрупвания на вода. 7-сантиметър на ръба на борда и Инвойд Падат.Никакви средства не се изисква и лесен за инсталиране. 【L-образен дизайн】 : 2-ниво органайзер под мивката е изработена във формата на буквата L, тесен в горната и широк в долната кошница могат да се поберат под мивката, без намеса от тръби и мусоропровода, оставяйки подходящо място за вашите високи бутилки, добавяйки ви повече място за съхранение. 【Разтегателен органайзер за съхранение на】 : Този прибиращ органайзер под мивката за кухня е снабден с прибиращ кошница, която е удобно да повдигне и събере, решава вашите проблеми със съхранението под шкаф и максимално използва пространството в кухнята, в банята, пералня, килер, офиси, организиране на складови помещения и т. 【Бърз монтаж】 : Инструмент, не се изисква, този черен органайзер за баня е оптимизиран за бърз монтаж в рамките на няколко минути.Кух дизайн на тези кухненски организаторите и устройства за съхранение, не доведе до неговото натрупване на вода, достатъчно е просто да ги търкайте с чиста влажна кърпа. 【Трайна и стабилна】 : Нашите организаторите за шкафове и съхранение са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, имат устойчива конструкция, която побира до £ 50. 【Многофункционален органайзер】 : размери на кухненски организатор за съхранение на съставляват 15,5 "Lx9,5"Wx13,8"H. Долната област побира предмети с размер до 11.Може да се използва като организатор и съхранение под мивката, за съхранение на тоалетни принадлежности, кухненски рафтове за подправки или пералня и т. 【L-образен дизайн】 : 2-ниво органайзер под мивката е изработена във формата на буквата L, тесен в горната и широк в долната кошница могат да се поберат под мивката, без намеса от тръби и мусоропровода, оставяйки подходящо място за вашите високи бутилки, добавяйки ви повече място за съхранение. 【Разтегателен органайзер за съхранение на】 : Този прибиращ органайзер под мивката за кухня е снабден с прибиращ кошница, която е удобно да повдигне и събере, решава вашите проблеми със съхранението под шкаф и максимално използва пространството в кухнята, в банята, пералня, килер, офиси, организиране на складови помещения и т. 【Бърз монтаж】 : Инструмент, не се изисква, този черен органайзер за баня е оптимизиран за бърз монтаж в рамките на няколко минути.Кух дизайн на тези кухненски организаторите и устройства за съхранение, не доведе до неговото натрупване на вода, достатъчно е просто да ги търкайте с чиста влажна кърпа.

R

Продукти в категория